- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Busefer olur meraklanmaHayır iddialı değilim tabiki evvoş, iddia bana uğramaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Busefer olur meraklanmaHayır iddialı değilim tabiki evvoş, iddia bana uğramaz
Niye o kadar zorlandın ki fridam bir kaç tane çekseydin yeterdi seçerdin arasından 1 tanesini yormuşsun kendiniEvet ciceeemmm
Yazinada ruzgarda bile pinar beyaz yazsaydinNevoş çok ışık olsun dedi ışık uğruna rüzgarın kızı oldum
Amağnnn zeyna bu zeynaEvin üstüne çıktım ben giriş katta oturuyorum ışık almiyo nalet bi de eşyaları taşıdım
Zirveye çıkmış hala diyor yokHayır iddialı değilim tabiki evvoş, iddia bana uğramaz
Bilmiyorum artık beraber göreceğiz bebeklerBusefer olur meraklanma
Ayyy kıyamam ya nelerle uğraşmışsın öyleEvin üstüne çıktım ben giriş katta oturuyorum ışık almiyo nalet bi de eşyaları taşıdım
Beğenmiyorlar bebeğim her yönü denedim napimNiye o kadar zorlandın ki fridam bir kaç tane çekseydin yeterdi seçerdin arasından 1 tanesini yormuşsun kendini
Şansın bol olsun canımBilmiyorum artık beraber göreceğiz bebekler
Kim beğenmiyor söle furayım topuğundan hemenBeğenmiyorlar bebeğim her yönü denedim napim
Bak fikir fikirden üstündür bunu geliştirelim filizkoYazinada ruzgarda bile pinar beyaz yazsaydin
Oooo bizde fükürler çokta icraat yokBak fikir fikirden üstündür bunu geliştirelim filizko
zirveden çakılması daha heyecanlıAmağnnn zeyna bu zeyna
Zirveye çıkmış hala diyor yok
Sağolasın cancağzımKolay gelsin cancagizim
Bana kıyıyorlar ciceeemm bu sefer zorladımAyyy kıyamam ya nelerle uğraşmışsın öyle
Allah razı olsun, hepimizin ınş melektoşumŞansın bol olsun canım
İnşallah canım benim ❤Allah razı olsun, hepimizin ınş melektoşum
Kızarım ben onlara cız ederim hemenBana kıyıyorlar ciceeemm bu sefer zorladım
Kk yı toptan elden mi geçirsen ciceeemmKızarım ben onlara cız ederim hemen
Ah ah ablaNe buldum bakın konu açmışım hatta
EN MUTLU CIFT KIMDIR
CEVAP: ÂDEM ILE HAVVA'DIR
CUNKU;
1- ÂDEM'IN DE HAVVA'NIN DA KAYNANASI OLMADI.
2- ÂDEM DE HAVVA DA ALDATILMAKTAN KORKMADI.
3- ÂDEM: 'ARKADASLARIMLA MAC YAPMAYA GIDIYORUM' DIYEMEDI.
4- HAVVA KIZ ARKADASLARINI EVE TOPLAYIP AKSAMA KADAR DEDIKODU YAPAMADI.
5- ÂDEM HICBIR ZAMAN POKER PARTISINE GIDIYORUM DEYIP, GECENIN BIR KORUNDE EVE SARHOS GELEMEDI.
6- ÂDEM HIC UZUN IS GORUSMELERI ICIN YURTDISINA GIDEMEDI. GITSE BILE GITTIGI YERDE OTEL ODASINDA KALAMADI.
7- SEVGILILER GUNU'NU UNUTMAKTAN DOGAN KAVGALAR CIKMADI.
8- RANDEVULARA GECIKINCE TRAFIGI BAHANE EDEMEDILER.
9- YUKSEK GELEN FATURALAR NEDENIYLE TARTISMADILAR.
10- OZEL GUNLERINDE BIRBIRLERININ SEVMEDIKLERI ARKADASLARINI DAVET ETME GIBI BIR IHTIMALLERI OLMADI.
11- ÂDEM HICBIR ZAMAN HAVVA'YA 'SEN BU DUNYADA GORDUGUM EN GUZEL KADINSIN' DERKEN YALAN SOYLEMEDI.
12- HICBIR ZAMAN RONTGENLEYEN VAR MI? DIYE TEDIRGINLIGE DUSMEDILER.
13- ONLAR ENFLASYON CANAVARIYLA HIC TANISMADILAR. BIRIKIMLERINI BATIRIP, ALACAK BANKACILARLA DA HIC KARSILASMADILAR.
14- ONLAR MUTLUYDULAR. CUNKU NE SAYIMA GEREK VARDI, NE DE SAYILMAYA.
15- HICBIR ZAMAN BIRBIRLERININ YUZUNE TELEFONU KAPATAMADILAR. TELEFONDA KAVGA DA ETMEDILER.
16- HICBIR ZAMAN SIYASET-POLITIKA KONUSUNDA DIL, DIN, IRK TARTISMASINA GIRMEDILER…
17- HAVVA HICBIR ZAMAN KIYAFETI ILE ÂDEM'I CILEDEN CIKARTMADI.
18- HICBIR ZAMAN HAVVA, 'BENI EN SON NE ZAMAN SINEMAYA GOTURDUN, EN SON NE ZAMAN DISARIDA YEMEK YEDIK' DEMEDI.
19- 'SENDEN BASKA GUL KOKLARSAM NAMERDIM' LAFI DA GERCEKTI VE HAVVA DA BUNUN DOGRU OLDUGUNA EMINDI.