- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Bilerek yapmadım. Kuymak da yapacaktım hatta hediyeyi öğrenene kadar, hatta elticiğime liste yollamıştımHicte yanik degildi bikere
Sen yapsaydin mayali hamurunu
Hediyeyi öğrenince vazgeçtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilerek yapmadım. Kuymak da yapacaktım hatta hediyeyi öğrenene kadar, hatta elticiğime liste yollamıştımHicte yanik degildi bikere
Sen yapsaydin mayali hamurunu
Abla oyununa gelme yasmininMayalıda yaparım hemde en güzselinden
Yanlız bırakmam seni pişi konusunda
Ama hediye bastan belliydiBilerek yapmadım. Kuymak da yapacaktım hatta hediyeyi öğrenene kadar, hatta elticiğime liste yollamıştım
Hediyeyi öğrenince vazgeçtim
İşte öğrenmeden önce liste yolladım, hediye belli olunca vazgeçtim. Hatta bakır sahan almıştım, Nevreste elticiğime sorabilirsinAma hediye bastan belliydi ama
Onlar benimdiYanmış Sodalı Hamur kızartması gördüm, pişi yoktu
Allah iyilik versin cennam bende iyiyim şükür
sağol yasom
Pişim bellidir mayasız olacak,istersem mayalıda yaparımAbla oyununa gelme yasminin
Kiz neden sorayim sevmem ben araştırmayıİşte öğrenmeden önce liste yolladım, hediye belli olunca vazgeçtim. Hatta bakır sahan almıştım, Nevreste elticiğime sorabilirsin
Sende mayasizOnlar benimdi
Aman sakla bizden sanki gelip eve bakirini calicaktikSiz tabak aldı derken, ben bakır sahan almıştım
Evet mayasızdı çabuk olsun diye ayrıca yanık değildi nar gibi kızarmıştıSende mayasiz
Iste mayali yaa kabarmiyo birturlu hemsomGittim,geldim pişi hala pişmemiş
3ay gidiyo canimBuzluğa ispanak ciğ olarak atılınca ne kadar dayanır
Pişi bitermi hiç bitmesinde zatenGittim,geldim pişi hala pişmemiş
Kecibacagi diye mi acaba hemsomIste mayali yaa kabarmiyo birturlu hemsom
Yanık, altın sarısı değildiEvet mayasızdı çabuk olsun diye ayrıca yanık değildi nar gibi kızarmıştı
Harika gözüküyordu pişilerEvet mayasızdı çabuk olsun diye ayrıca yanık değildi nar gibi kızarmıştı