- 8 Haziran 2013
- 56.121
- 149.026
Bak maz mez bana ters
Katıldım gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak maz mez bana ters
Katıldım gitti
Anlaşıldı nevoşumCanım an isteniyor.
Mesela eşinle tv izlerken cips pınar beyaz,piknikte ekmek üzeri pınar beyaz,işten geldin acıktın pınar beyaz,gece uyandın acıktın pınar beyaz,çay saatinde pınar beyazSimit,gridini,cips,ekmek ileAma yazıda olacak bir amaç olacakSunum değil an ve fikir önemli
Eller yada arkadan bir görüntü olabilir.
Kıpraşık seni
Katılır, hakkı devredilirİkinci sıradasın. Kazanmazan bile niye katılamayacaksın
Ne diyeceksin pekiAnlaşıldı nevoşum
Ben adamın damatlıklarını yıkayayım bari
Giysin otursun önüme
Yok anlatamıyorum mavişş şimdi olaki kazanmadım sen ve iki kişi peşimde ya diğer kriterde illa birimi olması lazım çünkü eşim var bi oda sanmam ki gelip girsin kareyeİkinci sıradasın. Kazanmazan bile niye katılamayacaksın
Öyle canım ilk 3 e girince hakkı 4.ye geçerKatılır, hakkı devredilir
Ne diyeceksin peki
Ama bak içimi daralttın evva,evrene pozitif mesaj gönderÇıtır abla teşekkür ederim icabında yani ❤
Ellerin bardağı tuttugu bir kare de olur canım. Niye olmasın. İstedikten sonra herşey olurYok anlatamıyorum mavişş şimdi olaki kazanmadım sen ve iki kişi peşimde ya diğer kriterde illa birimi olması lazım çünkü eşim var bi oda sanmam ki gelip girsin kareye
İçine sığamadın yuh yani ne güzel kazancaktım derim ne dicemNe diyeceksin peki
Eş yada birisi olması gerekmiyor.Tv izlerken önüne koy çekYok anlatamıyorum mavişş şimdi olaki kazanmadım sen ve iki kişi peşimde ya diğer kriterde illa birimi olması lazım çünkü eşim var bi oda sanmam ki gelip girsin kareye
Abla karede biri olsun isteniyor ya yani ben anlattığın sade şık bir sunum yapsam olurmu
Ben kaçayım o haldeAma bak içimi daralttın evva,evrene pozitif mesaj gönder
Yok işte amaç olmalıİçine sığamadın yuh yani ne güzel kazancaktım derim ne dicem
Cin ali çiziver bi köşeyeAbla karede biri olsun isteniyor ya yani ben anlattığın sade şık bir sunum yapsam olurmu
Yok öyle bir şeyAbla karede biri olsun isteniyor ya yani ben anlattığın sade şık bir sunum yapsam olurmu
Süslü sunum falan istenmiyor .Ama neden önemliAbla karede biri olsun isteniyor ya yani ben anlattığın sade şık bir sunum yapsam olurmu