- 8 Haziran 2013
- 56.121
- 149.026
Yerinde duruyorsa yine iyiYok duruyo yerinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerinde duruyorsa yine iyiYok duruyo yerinde
Orada kilitleyip çıkacağım onları1-2-3. ler kim ise, onlar kalsın o kategoride
O pınarda fasulyeDiyeti bozmadan kenardan kenardan yaparsın senn Enişte yer
NedenHayırlı akşamlar 1. Hafta yarışması dertlendirdi beni hep üzgün atıyorum burda takılayım bari
Kadın puf olup uçacak bir şey dememiş kiYok duruyo yerinde
Ya nasıl anlatsam ama inan hemen hemen hergün aklımdasınız.sanki hayatımda hep varmışsınız gibi.bişey oluyo pat burası aklıma geliyo :)Bizi unuttun zaten
36 olmuşum. Benim için kapıyı Aralık bırak nevoş. Yada yedek anahtar rica edeyim. Bunlar bana kapı açmazlarOrada kilitleyip çıkacağım onları
Herkes üzgün abla
DememismiKadın puf olup uçacak bir şey dememiş ki
Bizimkiler saldırdı resmen
Evet dün gece baktım oyunu vermişsinDikkatimi çektiYa nasıl anlatsam ama inan hemen hemen hergün aklımdasınız.sanki hayatımda hep varmışsınız gibi.bişey oluyo pat burası aklıma geliyo :)
Ama inan öyle böyle yoğun değilim.aslında telefon elimden hiç düşmüyor ama buraya giremiyorum.uzun süreli yazmaya vaktim olmuyor.yazıp çıkmak da içime sinmiyor.öyle işte
Sen ilk 3 de değil misinHayırlı akşamlar 1. Hafta yarışması dertlendirdi beni hep üzgün atıyorum burda takılayım bari
Ne açıdanKeşke bende senin gibi o konuda dertli olsamHerkes üzgün abla
Bence puf olacak bir şey dememişDememismi
Onu da soktum bugün zorlaDiyeti bozmadan kenardan kenardan yaparsın senn Enişte yer
Katılmasına engel değildir amaO pınarda fasulye
Tamam dememisBence puf olacak bir şey dememiş
Ne yapcanSen ilk 3 de değil misin
Yoğunmuş ya Kazanayınca uğraşmaz benceKatılmasına engel değildir ama
Evet :)Evet dün gece baktım oyunu vermişsinDikkatimi çekti
Allah kolaylık versin canım