- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Yok abla arkadaşlar onları anlıyorum hakatten öyle hissediyor insan üzgün olunca lafada giremedimNe açıdanKeşke bende senin gibi o konuda dertli olsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok abla arkadaşlar onları anlıyorum hakatten öyle hissediyor insan üzgün olunca lafada giremedimNe açıdanKeşke bende senin gibi o konuda dertli olsam
İşte niye üzgünsün mutlu olman lazım diyoruz.Ne yapcan
Aynen 1 yıllık beyaz ve ilk 3 e olacak:)Evet :)
Öyle aklıma gelince girdim oylama başlamış.Pınar çıldırmış olmalı,1 sene
Kendim için değil abla yanlışmı anlatıyorum ki kendimi bizim kızlar için dedim şimdi tamda konuşamıyorum yasak olduğu içinİşte niye üzgünsün mutlu olman lazım diyoruz.
Orası öyleAma 3 kişi kazanacak bunu biliyordukYok abla arkadaşlar onları anlıyorum hakatten öyle hissediyor insan üzgün olunca lafada giremedim
Hayır değil canım. Ekmek simit yada pankek tarzı mutlu bir anını paylaştığın görsel diyelimOnu da soktum bugün zorla
Ama tek bişeyse her türlü yutarız biz onu
Ne olacağı belli mi? Sofra diye okudum sanki ben
Cık cık cıkYoğunmuş ya Kazanayınca uğraşmaz bence
Hayırlısı abla heran değişiyor bir kişi dışında bakalım nerde durucak hem 3 hafta daha var şans çok hem kolay ona odaklansınlar benceOrası öyleAma 3 kişi kazanacak bunu biliyorduk
Cık cık cık
Bana zeten pınar ömür boyu bedava
Sen şartları açıkla,gerisi bende
Tarif almak da yok
Kız sus unutun artık,yaptık bir eşşeklikElalis yapar ya. Tavugun hatrına
Eski kategoriye postalayacağımNe yapcan
Katılmaz uğraşmaz diyor amaKız sus unutun artık,yaptık bir eşşeklik
Yok ben değilimEski kategoriye postalayacağım
İkinci sıradasın. Kazanmazan bile niye katılamayacaksınKazanamasam bile diğerlerine nasıl katılacamki
Canım an isteniyor.Cık cık cık
Bana zeten pınar ömür boyu bedava
Sen şartları açıkla,gerisi bende
Tarif almak da yok
Çıtır abla teşekkür ederim icabında yani ❤Kız sus unutun artık,yaptık bir eşşeklik
Bak maz mez bana tersKatılmaz uğraşmaz diyor ama
Yaparım dee
NedenKazanamasam bile diğerlerine nasıl katılacamki