Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KibleyeceğimDeşarj oldum,her geleni idare etmekten iflahımız kurudu
Sizin gibi yani hanimefendüGüzelmis askom
GüneşimFince ,güneşin yakaladığı an pencereden içeri giren güneş ışınlarının oluşturduğu görüntü
Yaptım kız bende vardım ilkindeKukrim muhteşem sunumunu bekliyoruz. Söz verdin
Hayirli olsun yeni nick canimFince ,güneşin yakaladığı an pencereden içeri giren güneş ışınlarının oluşturduğu görüntü
CanımGüneşim
Vallahi baktım kib yapan oldu mu diyeKibleyeceğim
Sağol canımHayirli olsun yeni nick canim
"Güle güle " gideriz 3 askoKibleyeceğim
Hangisi merak ettimYaptım kız bende vardım ilkinde
Helal olsunAbla eğlence olunca böyleyiz yoksa yeni gelen arkadaşlara karşı hep saygılı oluruz.İşin espirisi:)
Ben sadece şunu söyleyeyim:)
Ben burada kimseye laf ettirmem:)Yani bu sıra geliyor yok olmamış şöyle böyle vs...
Yani sende defalarca katıldın biliyorsun.Burası büyük emek:)Hepimiz büyük heyecanla,özenle katılıyoruz.Hiç katılmayan biri gelip burada laf söyleyemez.1 defa olsa katılsın sonra her şeyi kabul ediyorum.Emeğe saygı:)
Raxeria birazda kaç gündür olan olaylara gönderme yaptı bizde içimizi boşalttık.Yapmak istediğimizi yaptık diyelim
Ukalalik yaptigi aşikâr ( sözüm kukrimden dışarı) hadi onu tanımıyoruz ama nevrestenin meydan okuması pes dedirtti...Kukrim olduğunu öğrenene kadar tavrına neler sektirdim bilsen
Herşeyi göze aldımKibleyeceğim
YiŕunSizin gibi yani hanimefendü
Diğerlerinden farklı olan diyimHangisi merak ettim
Ben beğenmedim atacaktım hadi dedim biraz daha okuyayim yazdıklarınıVallahi baktım kib yapan oldu mu diye
Olsa açıklama yapacaktım yönetime
Tanımadın yaniBen beğenmedim atacaktım hadi dedim biraz daha okuyayim yazdıklarını
Ben kızgin attimBen beğenmedim atacaktım hadi dedim biraz daha okuyayim yazdıklarını