- 16 Ağustos 2010
- 293.044
- 602.922
- 43
Aynen az kaldıAz kaldı,bir an önce görsek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen az kaldıAz kaldı,bir an önce görsek
Aynen az kaldı
Acaba ondanmiGüçlü rakipsiniz
Masa yine olurmuş ama pınar beyaz önde onlar buğulu mesela olabilirmişZaten biz yaptik onuda onlar beyaz istiyo biz masa hazirliyoz
Ondan tabiAcaba ondanmi
HadiyaaaBildirim yüzünden fırça bile yedi Nevreste
Sanki zorla yaris dedi gibi algılamıs bir arkadasHadiyaaa
Keske ben sana bitane eylulu atmistim hatirliyosan sadece eline ekmek pinari öne alip atsaydimMasa yine olurmuş ama pınar beyaz önde onlar buğulu mesela olabilirmiş
Buğulu resim nasıl cekiliyo banada öğretin piliss nevoş yaaMasa yine olurmuş ama pınar beyaz önde onlar buğulu mesela olabilirmiş
Ama diğerleri öyle değildi.Ondan hepsi eşit olduKeske ben sana bitane eylulu atmistim hatirliyosan sadece eline ekmek pinari öne alip atsaydim
Ama öyle sert baksin Beyazi vermem gibi gibiKeske ben sana bitane eylulu atmistim hatirliyosan sadece eline ekmek pinari öne alip atsaydim
Benim telefonda portre var.O ayara alınca öyle yapıyor.Buğulu resim nasıl cekiliyo banada öğretin piliss nevoş yaa
Arada gelenler oluyor.Onların bazıları geri gidiyor.Bazılarıda senin gibi yerleşiyor,Kendimiz çalıp kendimiz mi söylüyoruz yani
Bende bakayım ayarlarına, ben düşünüyordum flu nasıl olacak diye konuşmuşsunuz hissediyorsunuz inaniyorumBenim telefonda portre var.O ayara alınca öyle yapıyor.
Ben sana atayim bitane bakAma öyle sert baksin Beyazi vermem gibi gibi
Çok güzel olacakBende bakayım ayarlarına, ben düşünüyordum flu nasıl olacak diye konuşmuşsunuz hissediyorsunuz inaniyorum
Yaaa buraya atsanaaaa filizkoBen sana atayim bitane bak
AtsanaaBen sana atayim bitane bak
OlmazYaaa buraya atsanaaaa filizko