- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Ben de gülüyorumKız saçmalama ya ne dalgası hiç denemedim az gülelim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de gülüyorumKız saçmalama ya ne dalgası hiç denemedim az gülelim diye
İyiyim canım ,sen nasılsın? Ben de senin orda cok şiddetli diye duydum,aklima sen geldin. Kalp kalbe karşıymışTatlım nasılsın? Dünkü şiddetli rüzgarda seni düşündüm acaba ne yapıyor diye...
Ben anca fragmandan ne görürsem:)Sabırsızlıkla bekliyorum
Açlık sorunları,depremler,tarih,belgeselYemek bölümünde ne paylaşılacakmış
Bir şey yazacağım neyse
O dereceye gelen olmadı daha,profillerde olursa sıkıntı
Geldiğine pişman olup döner canım. Yemek konusunda +18 muhabbet bile yapıyoruz arada
Gidip profillere sektirsinler
Geçenlerde bi arkadaş dedi ya, yemek yarışmaları yapılıyor burada. Orafa özenmiyorlar da profilde paylaşınca mı özeniyorlar gibilerindenYemek bölümünde ne paylaşılacakmış
Bir şey yazacağım neyse
Bosver sen o arkadaslarıGeçenlerde bi arkadaş dedi ya, yemek yarışmaları yapılıyor burada. Orafa özenmiyorlar da profilde paylaşınca mı özeniyorlar gibilerinden
Aaaaa kim konusuyor acabaGeldiğine pişman olup döner canım. Yemek konusunda +18 muhabbet bile yapıyoruz arada
Gidip profillere sektirsinler
Bana yolla kelebeğimGeçenlerde bi arkadaş dedi ya, yemek yarışmaları yapılıyor burada. Orafa özenmiyorlar da profilde paylaşınca mı özeniyorlar gibilerinden
Boşverdim zaten bana neBosver sen o arkadasları
Tamam, arım balım peteğimBana yolla kelebeğim
En guzeliiBoşverdim zaten bana ne
Tamam, arım balım peteğim
Buraya hususi girip bakmaları lazım, ama profil paylaşımları zaten insanın önüne düşüyorGeçenlerde bi arkadaş dedi ya, yemek yarışmaları yapılıyor burada. Orafa özenmiyorlar da profilde paylaşınca mı özeniyorlar gibilerinden
Hiç denk gelmedin yaniAaaaa kim konusuyor acaba
Aynen öyle, istemesekte kacamiyoruz ordaBuraya hususi girip bakmaları lazım, ama profil paylaşımları zaten insanın önüne düşüyor
Hayirli akşamlar canım ,hosgeldinHayırlı akşamlar
Hoş bulduk canım nasılsınHayirli akşamlar canım ,hosgeldin