Görseli çok güzel olmuş ayşem öyle deme, uğraşmışsınSiz belli ki çok yokluktasınız şu an tatlı olarak. Yoksa bu uyduruk pasta bu kadar rağbet görmezdi
len dalga geçmeyin yaaaa. ne güzeli allasenGörseli çok güzel olmuş ayşem öyle deme, uğraşmışsın
Estağfurullah ne kusuru deli kız
Ellerine sağlık güzel görünüyor
Allah iyilik versin ablacım
Allah iyilik versin canım benim bende iyiyim hamdolsun
Beyazın içine az bişi tuz,sarısınada şeker katarak çırp,beyazı krem şanti gibi olacak sonra sarısıyla karıştır spatulayla alttan alttan yavaşcana.Aman çok basitti, ben ilk defa pandispanya hamuru çırptım. Sen hayli hayLi çırparsın üşengeçlik yapmageçenlerde sen çilek reçeli dddin ya, ben de ondan özendim, üzerine çilek reçeli koydum pastanın
Dur öpeyimEstağfurullah ne kusuru deli kız
Çekim yaptınız mıKardesime geldim de
Aynen öyle yaptım abla
Beyazın içine az bişi tuz,sarısınada şeker katarak çırp,beyazı krem şanti gibi olacak sonra sarısıyla karıştır spatulayla alttan alttan yavaşcana.
Acayip yumuşak ve kabarık oluyor hatta videoları vardı bulursam atarım buraya .
Dün açtım dayanamadım yani hemen yidimmmSağ ol ablam
Ben de reçelli yaptım. Ne reçel sevdamız tuttu bu aralar
Var tabiki gecen gene 1kova kirip ayikladim
Böyle muhteşem oluyor kabarıyor hemen .Aynen öyle yaptım abla
Ne oldu kuzum yaBen bu 3 haftayı es geçmek istiyorum katılacak olanlara başarılar
Bende öpeyimDur öpeyim
Iyiyim canim sen nasilsinFülüzüm nasılsın
Karar verdimAman çok basitti, ben ilk defa pandispanya hamuru çırptım. Sen hayli hayLi çırparsın üşengeçlik yapmageçenlerde sen çilek reçeli dddin ya, ben de ondan özendim, üzerine çilek reçeli koydum pastanın
Bilmiyorum abla ilham gelmedi bir türlü sofradan sonraNe oldu kuzum ya
Gelir gelir sen yaparsın katıl benceBilmiyorum abla ilham gelmedi bir türlü sofradan sonra
Kız ne dalgası yaa, görüntüsünü çok güzel yapmışsınlen dalga geçmeyin yaaaa. ne güzeli allasen
Gerçi banlanmadı, o yüzden tereddütlüyümOnda kesin vardır