- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
gercekten ne konusu kitap konusu mu
açıyorum az sabırNe gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercekten ne konusu kitap konusu mu
açıyorum az sabırNe gibi
allahım delirtcek bu kız hepimiziaçıyorum az sabır
Sonra sıkıntılı olan biz oluyoruzallahım delirtcek bu kız hepimizi
aynen nevoş ya mahallenın delısı gıbı davranan o ama kabak ne hıkmetse hep bıze patlıyoSonra sıkıntılı olan biz oluyoruz
Neyse idare edeceğiz artıkaynen nevoş ya mahallenın delısı gıbı davranan o ama kabak ne hıkmetse hep bıze patlıyo
eh el mahkum sevıyoruz keretayıNeyse idare edeceğiz artık
Öff bunların depresyonu da çekilmez ki. Evlerden ırakAynen bayılıyor. Balık özelliği İlgi kendilerinde olsun istiyorlar. Olmayınca depresyondalar
Orası öyleeh el mahkum sevıyoruz keretayı
Keşke o varken nick değiştirme olayı çıksaydı. Şimdi burda olurdu
Çok iyi biliyorumKız kardeşim balıkÖff bunların depresyonu da çekilmez ki. Evlerden ırak
Olabilir tabi orjinal bir şeyler düşünmeye çalışırımTabi ki canım beklerizSende bir kahvaltı sofrası hazırla
Allah yardımcın olsunÇok iyi biliyorumKız kardeşim balık
Ne açacaktınsanırım açmayacağım konuyu. çok linç gelecek gibi hissediyorum. kaldıramam galiba
Sağol canımAllah yardımcın olsun
ne oldugunu bı bıze soylede lınc yermısın yemezmısın bastan soyleyelımsanırım açmayacağım konuyu. çok linç gelecek gibi hissediyorum. kaldıramam galiba
ne oldugunu bı bıze soylede lınc yermısın yemezmısın bastan soyleyelım
calciii sofranı kuracakmısınAllah yardımcın olsun
hımmm yanı nasıl ifade edecegıne baglı lınc olup olmaman sempatıklıkle yazarsan bısey olmaz bencekv ve hediye mevzuu