- 16 Ağustos 2010
- 293.028
- 602.893
- 43
Hoş geldin canımGeldim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canımGeldim canım
bende sunum yeteneği yok abla, bunu artık anlamış olmanız lazımNasip canım bilemeyiz
Hosbuldum canımHoş geldin canım
Teşekkür ederiz cennamKatılan herkese başarılar,çok güzel sofralar gelecek eminim
Bende sunumla doğdum anamın karnindanbende sunum yeteneği yok abla, bunu artık anlamış olmanız lazım
Sofranı beğendim ama dik çekmen lazım yan olunca resim kkda dar görünüyor:)bende sunum yeteneği yok abla, bunu artık anlamış olmanız lazım
Ayy evet tamam tamam pınar beyaz bulamazsam renkli çıktı alıp pınar labnenin üzerine yapıştırsam olur muKonu yok canım:)Aaaa ne çabuk unuttun yazın fairy yapınca altına yazı yazmadık mı onun gibi işte:)
Rica ederim kuzumTeşekkür ederiz cennam
öyle doğmuş olmalısın ki 2. yarışmanda 1. oldunBende sunumla doğdum anamın karnindan
3-5 sene sonra belkiSofranı beğendim ama dik çekmen lazım yan olunca resim kkda dar görünüyor:)
Ben senden ümitliyim.Şimdi olmasa birgün:)
Tabi canım biz hiç anlamayızHer yerde var ya bulursun:)Ayy evet tamam tamam pınar beyaz bulamazsam renkli çıktı alıp pınar labnenin üzerine yapıştırsam olur mu
O kadar sürmez yahuöyle doğmuş olmalısın ki 2. yarışmanda 1. oldun
3-5 sene sonra belki
Tamam ben gidip kahvaltı hazırlayım da bi an önce alışverişe çıkalım bariTabi canım biz hiç anlamayızHer yerde var ya bulursun:)
Anamin sütünü sunum yaparak emerdim bacim bendebende sunum yeteneği yok abla, bunu artık anlamış olmanız lazım
Öğretmenim arkadaşlara destan yazmalarında yardımcı ol
Yok ya 3-5 cümle olsun sonra sığmaz
İki elimiz kanda olsa daHadi bakalım neler gelecek çok merak ediyorumBoşa demedim katılmayın göreyim
hiç yaratıcı değilim napiyimAnamin sütünü sunum yaparak emerdim bacim bende
Bak şindi sunum hazirl8k yapmadan evvel sofrani hazirla dusun tasarla snra giriş