Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hicte özlü söz bilmemYa masanızla ilgili,samimiyet,sevgi ile ilgili:)Kahvaltı özel bir öğündür.Mesela hafta sonları tüm aile toplanır.Güzel sofralar hazırlanıyor.Bununla ilgili minik bir yazı:)
Öğretmenim arkadaşlara destan yazmalarında yardımcı olEveeet oraya destan yazarim ben
Yok abla gözümüz döndüde birazcıkKızlar birde mesaj isteniyor o kısmı okudunuz mu?
Kızın,oğlun yardım etsin:)Hicte özlü söz bilmem
Hadi bakalım neler gelecek çok merak ediyorumBoşa demedim katılmayın göreyimYok abla gözümüz döndüde birazcık
Pehh komsu daha yardimci olurKızın,oğlun yardım etsin:)
Aa çok güzelmiş ablaYa masanızla ilgili,samimiyet,sevgi ile ilgili:)Kahvaltı özel bir öğündür.Mesela hafta sonları tüm aile toplanır.Güzel sofralar hazırlanıyor.Bununla ilgili minik bir yazı:)
Merak etme gerekirse kitap yazariz yardimci oluruz birbirimizeHicte özlü söz bilmem
Olsun nasıl istersen:)Pehh komsu daha yardimci olur
Vala bukadar beklemiyordum abla yalan yokHadi bakalım neler gelecek çok merak ediyorumBoşa demedim katılmayın göreyim
Onu dünden beri görmedim inşallah iyidirASSOSyal canım neredesin
Sen fotomuzun altına mı ekleyeceksin o cümleleri oylama esnasında, konu açmıyoruz ya hani bizÖğretmenim arkadaşlara destan yazmalarında yardımcı ol
Yok ya 3-5 cümle olsun sonra sığmaz
İnşaallah canım:)Onu dünden beri görmedim inşallah iyidir
Konu yok canım:)Aaaa ne çabuk unuttun yazın fairy yapınca altına yazı yazmadık mı onun gibi işte:)Sen fotomuzun altına mı ekleyeceksin o cümleleri oylama esnasında, konu açmıyoruz ya hani biz
Geldim canımJenna16 nerelerde onsuz olmaz
Nasip canım bilemeyizben bunu da kesin kazanamam