- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Hep aynı canım değişiklik yokŞimdi 4 hafta da yine kahvaltı şeklinde mi olacak, hafta hafta konsept değişmiyor yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep aynı canım değişiklik yokŞimdi 4 hafta da yine kahvaltı şeklinde mi olacak, hafta hafta konsept değişmiyor yani
AhahaaaBen az almışım bi koli alıp geliyorum
Hadi inşallah inşallah maşallahHem bu sefer ilk 3 e olduğu için hiç sorun değil yani birbirimizi yakın takipte olalım yeter ayy çok heyecanlı
Evet sincabta gelsin@Regen_ balim sen de gel
Ayy inşallah 1 defa hazırlamam yeter diğer haftalara gerek kalmazHep aynı canım değişiklik yok
Patron çıldırmış olmalıAhahaaa
Resimde sınır yok demi nevoşHep aynı canım değişiklik yok
Abla tek resim yollanacak:)Resimde sınır yok demi nevoş
Olsun yarın geç değil hem hazırlık yaparsınSansa adet oldum anca yarin cikar alirim öff alisverise çıkacaktım bugün
Keşkem hep cildirsa valla rekabet tavan yapacakPatron çıldırmış olmalı
Bu iyiymiş yahu tek resimde bitecek yani.Abla tek resim yollanacak:)
Onu sorcaktim nasil mesajKızlar birde mesaj isteniyor o kısmı okudunuz mu?
Evet abla 1 tane kahvaltı görseli sende katılsana:)Bu iyiymiş yahu tek resimde bitecek yani.
Eveeet oraya destan yazarim benKızlar birde mesaj isteniyor o kısmı okudunuz mu?
Fena fena bu seferkiKeşkem hep cildirsa valla rekabet tavan yapacak
Ya masanızla ilgili,samimiyet,sevgi ile ilgili:)Kahvaltı özel bir öğündür.Mesela hafta sonları tüm aile toplanır.Güzel sofralar hazırlanıyor.Bununla ilgili minik bir yazı:)Onu sorcaktim nasil mesaj