- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Ne zaman senşn doğum günün bi de bakimBari aranızda para toplayın bana hediye alın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman senşn doğum günün bi de bakimBari aranızda para toplayın bana hediye alın
Sen olmazmısınTamam ya hadi git yeni avlar bul kendine
Ahahahahh laflara bak heleBeni kazanmışsınız daha ne istiyorsun her siteye gitmiyorum ne teklifler var
Sende beni kazanmışsın daha ne istiyorsunBeni kazanmışsınız daha ne istiyorsun her siteye gitmiyorum ne teklifler var
Evva doluuuuuSen olmazmısın
Burda kalmışız 3 4 kişi 4 tl yeter zaten iban at sen alırsın kendineBari aranızda para toplayın bana hediye alın
10 ŞubatNe zaman senşn doğum günün bi de bakim
Evva doluuuuu
Ne var ki gercekler işte bebegimAhahahahh laflara bak hele
Eee seneye kutlarız artık alelacele bıseyleri sevmem ben hedıyeyı dusunelim bi10 Şubat
Çok işim var gidemiyorumda yeni iyidir ben eskidimSen olmazmısın
Bu kadar mı değersizimBurda kalmışız 3 4 kişi 4 tl yeter zaten iban at sen alırsın kendine
11 şubatta olur 12 13 te yani ben hergün yeniden doğuyorumEee seneye kutlarız artık alelacele bıseyleri sevmem ben hedıyeyı dusunelim bi
Allahım deli çıktı basımıza bu kız11 şubatta olur 12 13 te yani ben hergün yeniden doğuyorum
Aa yok estağfurullah seni gördükten sonra değerini anladım aramızda 3 4 tlnin lafı bile olmazBu kadar mı değersizim
Çiklet almaz be bu paraAa yok estağfurullah seni gördükten sonra değerini anladım aramızda 3 4 tlnin lafı bile olmaz
Kendini cok mu akıllı sanıyorsunAllahım deli çıktı basımıza bu kız
Oh be uyudu
Ayhhh kafamıda vura cura çürüttü bugun bu habibi diyorum yaptıgına bak ya ağlamak istiyorum sayın seyircilerKendini cok mu akıllı sanıyorsun