- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.940
Hazımsızlık yapabilirimBen aslanım sende ceylansın Ben her eti yerim sadece taze olsun zehirlenmeyeyim sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazımsızlık yapabilirimBen aslanım sende ceylansın Ben her eti yerim sadece taze olsun zehirlenmeyeyim sonra
Ona hemfikiriz caaaaağnııımSağolasın bir yere bağlarım hep
Yanş bakır mı sana oy verdi bilseydim sen oldugunu vermezdim bu hediyeyi bari bana verKeramet sende bence bakırda falan değil
Narin parmacıklarim bu yükü nasıl kaldıracak bilmiyorum evvoşAllahım ya olur öyle şeyler başla bi yerden
Hee biliyorum ama bi sorayım dedim çabuk yapmışsın maşallah bende girişeyim sıcak yatacıklarından uyandırayım kızancıklarımıKopyala yapıstır olmadı evvam baslarına @ koymam gerekti ondan teşekkür konusmam bıraz uzadı
Sen iste vereyim gülümm adresi değiştirtiyorum sana gondereyim hemenYanş bakır mı sana oy verdi bilseydim sen oldugunu vermezdim bu hediyeyi bari bana ver
Abe ne güzel dersin elliciklerin dert görmez inşallahHee biliyorum ama bi sorayım dedim çabuk yapmışsın maşallah bende girişeyim sıcak yatacıklarından uyandırayım kızancıklarımı
Ah çok zor biliyorum ama netanetli olmalısınNarin parmacıklarim bu yükü nasıl kaldıracak bilmiyorum evvoş
Hee biliyorum ama bi sorayım dedim çabuk yapmışsın maşallah bende girişeyim sıcak yatacıklarından uyandırayım kızancıklarımı
Tamam oh be kac senedir burdayım bir hediye atmadılarSen iste vereyim gülümm adresi değiştirtiyorum sana gondereyim hemen
Sen yoksunAbe ne güzel dersin elliciklerin dert görmez inşallah
Bedava hediye olur mu haketmen lazımTamam oh be kac senedir burdayım bir hediye atmadılar
Tamam ya bu da triplendiSen yoksun
Hediyeye alın teri mi lazım nevoş kendi kendime alırımBedava hediye olur mu haketmen lazım
Ahahaha yazık olmus ama sana sımdıTamam oh be kac senedir burdayım bir hediye atmadılar
Bari aranızda para toplayın bana hediye alınAhahaha yazık olmus ama sana sımdı
Biz kazananlara veriyoruzHediyeye alın teri mi lazım nevoş kendi kendime alırım
Tamam ya hadi git yeni avlar bul kendineTamam ya bu da triplendi
Beni yoran bu hayat size neler yapmazAh çok zor biliyorum ama netanetli olmalısın
Beni kazanmışsınız daha ne istiyorsun her siteye gitmiyorum ne teklifler varBiz kazananlara veriyoruz