- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Utangac oldugunuz kadar yaramazsınızda habibiiÇok utangacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Utangac oldugunuz kadar yaramazsınızda habibiiÇok utangacım
Dur yiğidim her minnoş Ceylan'ın eti yenmez ben senin ağzına layık değilim bu dağlarda beni avlarlarDur gitme yaaa iki sohbet edelim bakalım bana uyarmısın
Hiç samimi degilsin Benden öğren birazYavrum falan demiyoruz
Seni gidi yaramaz bir yere varamaz kalbim sensiz durmazzzUtangac oldugunuz kadar yaramazsınızda habibii
Şekil 1a ben Bana guldu bakNasıl gülüyor şans bir göstersene
Tamam öğret banaHiç samimi degilsin Benden öğren biraz
Bağladı yine biyerlere allahım yaaa süper sanatcılara repertuar konusunda taş çıkarır bu kızSeni gidi yaramaz bir yere varamaz kalbim sensiz durmazzz
Görmem miiiiiiSen gördün mü
Yansın buralarGörmem miiiiii
Yine sayemde kazandın haŞekil 1a ben Bana guldu bak
Orim etiketi kopyala yapıştırmı yaptın oluyormu öyle okadar oy aldım bi teşekkür edeyimUtangac oldugunuz kadar yaramazsınızda habibii
Sağolasın bir yere bağlarım hepBağladı yine biyerlere allahım yaaa süper sanatcılara repertuar konusunda taş çıkarır bu kız
Alev alevYansın buralar
Hee bende bir kişiye ettim kaldı 5 off gene çok yorulacağımOrim etiketi kopyala yapıştırmı yaptın oluyormu öyle okadar oy aldım bi teşekkür edeyim
Keramet sende bence bakırda falan değilYine sayemde kazandın ha
Ben aslanım sende ceylansın Ben her eti yerim sadece taze olsun zehirlenmeyeyim sonraDur yiğidim her minnoş Ceylan'ın eti yenmez ben senin ağzına layık değilim bu dağlarda beni avlarlar
Sende seversin bence görsenHAbibte çok sever
Kopyala yapıstır olmadı evvam baslarına @ koymam gerekti ondan teşekkür konusmam bıraz uzadıOrim etiketi kopyala yapıştırmı yaptın oluyormu öyle okadar oy aldım bi teşekkür edeyim
Allahım ya olur öyle şeyler başla bi yerdenHee bende bir kişiye ettim kaldı 5 off gene çok yorulacağım