- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Biz senle alıp başımızı gidelimNe önemi var ki bebişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz senle alıp başımızı gidelimNe önemi var ki bebişim
Sen delümüsün acabaaa kimse kimseye alınmaz merak etmee perim hepimiz ölümüne gangayıızYaaa bak ne dicem biz şimdi üzgün üzgün atarlı filan konusuyozya Sakin bak sakın kazanan arkadaşlar yanlış anlamayın olurmu şahsen kendim için konuşuyorum asla ama asla size karşı bişey değil bu ,ben bukadar az oy aldığım için üzüldüm kazanmaktan ziyade. Gayette iyisiniz onun kendi adıma farkındayım .( Bidaha olmasın döverim)
Zaten aramizda yanlış anlayacak birileri olduğunu sanmıyorum da yinede diyeyim dedim hani sevincinizi kursağınızda bırakır gibi olmak olmasın öyle anlasilmasin , hep beraber kutlayacağız hedayeleri burdaaaa burasi bizim topik bizim mekan.
Ee sizde yabancı değilsiniz ozaman çekin bizim tribimizzzzziiiiii
Neyse bugünlük bukadar tripcan yeter
Ayy muhteşem atmıştım resmi görene kadarSen delümüsün acabaaa kimse kimseye alınmaz merak etmee perim hepimiz ölümüne gangayıız
Periliçem bir kısır döngü bu oylama işi birileri sevinirken diğeri üzülüyor ama mühim olan kalpler bir olsunYaaa bak ne dicem biz şimdi üzgün üzgün atarlı filan konusuyozya Sakin bak sakın kazanan arkadaşlar yanlış anlamayın olurmu şahsen kendim için konuşuyorum asla ama asla size karşı bişey değil bu ,ben bukadar az oy aldığım için üzüldüm kazanmaktan ziyade. Gayette iyisiniz onun kendi adıma farkındayım .( Bidaha olmasın döverim)
Zaten aramizda yanlış anlayacak birileri olduğunu sanmıyorum da yinede diyeyim dedim hani sevincinizi kursağınızda bırakır gibi olmak olmasın öyle anlasilmasin , hep beraber kutlayacağız hedayeleri burdaaaa burasi bizim topik bizim mekan.
Ee sizde yabancı değilsiniz ozaman çekin bizim tribimizzzzziiiiii
Neyse bugünlük bukadar tripcan yeter
Ahahaaa şaşırtırım bilirsin perimAyy muhteşem atmıştım resmi görene kadar
Aynen oyle evvamPeriliçem bir kısır döngü bu oylama işi birileri sevinirken diğeri üzülüyor ama mühim olan kalpler bir olsun
Öyle canım benimAynen oyle evvam
O zaman öteki oy verdiğim seninkiCiks tutmadı
Sende hemen arkamdan fiskos yapIste nasil bir göz varsa
Beni buldun muO zaman öteki oy verdiğim seninki
Denerim canım ufaklık durmuyor zor oluyor benim için çoğu basit seyler bile
Ben buldumBeni buldun mu
Yapıcam tabiki kardeş oldugumuza artik inanmiyorumSende hemen arkamdan fiskos yap
Bu seferki çok basitDenerim canım ufaklık durmuyor zor oluyor benim için çoğu basit seyler bile
Kaç numaraBen buldum
NedenYapıcam tabiki kardeş oldugumuza artik inanmiyorum
7Kaç numara
Baksana sormadi bile katildinmi diye bende soylemedim
Sena Zeynep oyunu FilizCan’a vermemiş