- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.738
Birilerinin can-ı olmaya çok ihtiyacım var şuanCanımmısın sen kızımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birilerinin can-ı olmaya çok ihtiyacım var şuanCanımmısın sen kızımm
Görevimizbu kız beni güldürdü
Sende sarılSen de bebişim
Peki
Kuzu yaa kuzu ya minik kuzusen hep Gül canım arkadaşım
Benim benimmBirilerinin can-ı olmaya çok ihtiyacım var şuan
Sende sarıl
Benim benimm
Organların sende kalsın dedi nevoşNevreste sesime gel hele bi
Bizim derdimiz kendimize gülüm, kendimiz ettik kendimiz bulduk, kazananların suçu neYaaa bak ne dicem biz şimdi üzgün üzgün atarlı filan konusuyozya Sakin bak sakın kazanan arkadaşlar yanlış anlamayın olurmu şahsen kendim için konuşuyorum asla ama asla size karşı bişey değil bu ,ben bukadar az oy aldığım için üzüldüm kazanmaktan ziyade. Gayette iyisiniz onun kendi adıma farkındayım .( Bidaha olmasın döverim)
Zaten aramizda yanlış anlayacak birileri olduğunu sanmıyorum da yinede diyeyim dedim hani sevincinizi kursağınızda bırakır gibi olmak olmasın öyle anlasilmasin , hep beraber kutlayacağız hedayeleri burdaaaa burasi bizim topik bizim mekan.
Ee sizde yabancı değilsiniz ozaman çekin bizim tribimizzzzziiiiii
Neyse bugünlük bukadar tripcan yeter
Aynen kuzu hani yanlış anlaşılmasın diye ay salak gibi oldum yaaa bı boyleyim ,bir boyle.Bizim derdimiz kendimize gülüm, kendimiz ettik kendimiz bulduk, kazananların suçu ne
Evet değilizNevreste ciğim, el kol ayak bacak yüz kaş göz bilimum organ göstermek zorunda değiliz di mi?
Iki topik iyi olmadi, bir o yana bir bu yana kafam karıştıAynen kuzu hani yanlış anlaşılmasın diye ay salak gibi oldum yaaa bı boyleyim ,bir boyle.
Periiiyaaaaa kendine gelAynen kuzu hani yanlış anlaşılmasın diye ay salak gibi oldum yaaa bı boyleyim ,bir boyle.
Yetişemiyorum alıntılaraNevreste sesime gel hele bi
Buna ihtiyacım varmış bı serinlik geldi bi iyi geldi acildimPeriiiyaaaaa kendine gel
Nevoş bu bitince açılsaydı öteki iyi olmazmiydi, iki arada dönmekten muhabbeti kaçırıyorum benYetişemiyorum alıntılara