- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.736
Daha bugün 1. Gün ama yınede sen bilirsin kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha bugün 1. Gün ama yınede sen bilirsin kuzu
Yakacam kendimiii
Yapmayin yaaa artık offfBanada acayip koydu canım, çok iyi anlıyorum seni. Bende bu kadar kötü beklemiyordum, insan icerliyor gerçekten
Başlarız inşaallahNevreste aşkım, yarın başlıyor muyuz kesin öbür konuya? Sabah kalkıp yapıcam ona göre
Çakmak vereyim miYakacam kendimiii
Alsem kocasini cekcekmis eliniBaşlarız inşaallah
Banada acayip koydu canım, çok iyi anlıyorum seni. Bende bu kadar kötü beklemiyordum, insan icerliyor gerçekten
Şu enerjiyi banada yollasana yaaNevreste aşkım, yarın başlıyor muyuz kesin öbür konuya? Sabah kalkıp yapıcam ona göre
Ver abla ver çakmak ver gaz yağı ver molotof at üzerimeÇakmak vereyim mi
Molotof iyi fikir, toptan yok olmak istiyorum bendeVer abla ver çakmak ver gaz yağı ver molotof at üzerime
Ben sana kokoş olma demedim miBak modern sofralar öndeVer abla ver çakmak ver gaz yağı ver molotof at üzerime
Şuan çekilme hakkım var mı nevoşBen sana kokoş olma demedim miBak modern sofralar önde
Kendinizi geliştirmeyin pes edinMolotof iyi fikir, toptan yok olmak istiyorum bende
Ben sana kokoş olma demedim miBak modern sofralar önde
Ben çok çabuk pes ederim, acayip hızlıyım bu konudaKendinizi geliştirmeyin pes edin
Aşk olsun perimDilimizden çekeceğin var
Zirvede havalar nasıl soğuk muAşk olsun perim
Başlarım askinaaaAşk olsun perim
Başlarım böyle aşkın eziyetineBaşlarım askinaaa
Buna müsade etmiyorumBen çok çabuk pes ederim, acayip hızlıyım bu konuda
Buna müsade etmiyorum