- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Canim aslinda sofran çok güzel ama neye göre oy veriliyo anlamıyoruz ben begendim ama isteKazanmak değil ya az oy almak koydu vallahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim aslinda sofran çok güzel ama neye göre oy veriliyo anlamıyoruz ben begendim ama isteKazanmak değil ya az oy almak koydu vallahi
Daha bugün 1. Gün ama yınede sen bilirsin kuzuOfff ne bitmez üç günmüş yaaaa
Fülüzüm yaaaCanim aslinda sofran çok güzel ama neye göre oy veriliyo anlamıyoruz ben begendim ama iste
Yaaaa sen yapma bari perim yaaa sen bendende ağlak cıktinyaFülüzüm yaaa
Bende bu kriteri cok sevdimm perimmAllah'tan 3 kişi kazanacak yaa valla o bile sevindiriyo ,zaten en çok sevindim şey bu oldu
Nöreyiiiimyaaa nöreyiiiim nereye vurayım ha su basimiYaaaa sen yapma bari perim yaaa sen bendende ağlak cıktinya
Sen konuşma bikeremmmBen
Bende bu kriteri cok sevdimm perimm
Gel hele başıma vurda gecsin agrisiNöreyiiiimyaaa nöreyiiiim nereye vurayım ha su basimi
Tamam evva sectiğini soyleyecek sende soyle kargolayayım allah yarebbiiiiSen konuşma bikeremmm
Gel gel ben hem döverim hem oper
Bana o kabı kaçağı kargola
Dur bi Ayşe ya bi sakin ol, öncekini hazmedelim önceNevreste aşkım, yarın başlıyor muyuz kesin öbür konuya? Sabah kalkıp yapıcam ona göre
Dilimizden çekeceğin varTamam evva sectiğini soyleyecek sende soyle kargolayayım allah yarebbiiii
yenilen pehlivanDur bi Ayşe ya bi sakin ol, öncekini hazmedelim önce
geçtimiiiGel hele başıma vurda gecsin agrisi
Ayşo afferim sanayenilen pehlivan
Gectigeçtimiii
Doymuyor doymuyor haklısın 3 haftayı yarın yapcaz tutmasalaryenilen pehlivan
Banada acayip koydu canım, çok iyi anlıyorum seni. Bende bu kadar kötü beklemiyordum, insan icerliyor gerçektenKazanmak değil ya az oy almak koydu vallahi