- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
Ekran 2ye bolunmus 2 adam olunca, ben de yaziyi bölüp okumuşum yaa: "Kan alıma abone olun" insan niye kan alinan yere abone olur diye düşündüm hizlica aklim fikrim doktorda, bi gideydim, devreler yandi devreler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya katılın ve sonra sofranizin hangisini oldugunu belirtin görelim sizin mutlu aninizi pembis gelin olmadığınızı tmm mi ? Bu cesaretinizi bekliyorm hadi bakalm 15 kisiye dil uzatabiliyorsaniz sofraniza cok güveniyor olmalısınız. Muhakkak katilin gönlümüz kalir valla bekliyoruz dort gözleTabiki ugrasilmis ona lafim yok..Verseler keske onume o masalari siler süpürürüm.Hepsinin eline saglik.Ama hani mutlu an fotograflari deyince ben gercekten farkli birseyler ummustum..
Tabağında ne olduğunu yazacağım da tam olarak ne anlamadım Hamur kızartması mı, Meyva tabağının üstündeNerden tanıdın deynepnaz hadi itiraf et
Demek 2.oy verdiğimde sensin
Ya mutlu an ve peynir deniliyor yarismada degil mi?? Ille sofra ve kahvalti takimi mi yani mutlu an?? Kimseye dil uzatmiyorum sofralari da gercek olmayacak kadar guzel kahvaltilar!! Ama hani soyle orjinal bir mutlu an bekledim ne yalan soyliyim..Haftaya katılın ve sonra sofranizin hangisini oldugunu belirtin görelim sizin mutlu aninizi pembis gelin olmadığınızı tmm mi ? Bu cesaretinizi bekliyorm hadi bakalm 15 kisiye dil uzatabiliyorsaniz sofraniza cok güveniyor olmalısınız. Muhakkak katilin gönlümüz kalir valla bekliyoruz dort gözle
Demek 2.oy verdiğimde sensin
Tamam işte haftaya bekliyoruz şaşırtın biziYa mutlu an ve peynir deniliyor yarismada degil mi?? Ille sofra ve kahvalti takimi mi yani mutlu an?? Kimseye dil uzatmiyorum sofralari da gercek olmayacak kadar guzel kahvaltilar!! Ama hani soyle orjinal bir mutlu an bekledim ne yalan soyliyim..
Ben niye sasirtayim siz şaşırttın beniTamam işte haftaya bekliyoruz şaşırtın bizi
KatiliyoreBakırcıyı diyor
Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı demiş Cemal SüreyyaEn mutlu oldugunuz anin fotosu deyince bizim milletin aklina birtek " Pembis gelin sofrasi " gelmis ne yazik..Ben de sandim ki soyle özgün mutluluk fotoları gorecegim hicbiri guzel degil birtek 9 numaradaki sevimli cocuga verdim oyumu..En azından digerlerindrn daha ozentisiz ve gercek!!!
2.de bekliyoruzKahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı demiş Cemal Süreyya
Ürün Pınar beyaz, genelde kahvaltıda kullanılır.
Ne yapsaydılar diz çöküp yüzük kutusuna Pınar beyaz mı koysaydılar
Düşününce fena fikir değil aslında
Bu fotograflarda mutluluk ile ilgili herhangi birsey var mi ya?? Sadece hergun gozumuze sokulan instagram paylasimi olmus bunlar..Mutluluk nerede siz bulduysaniz banada gosterin..Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı demiş Cemal Süreyya
Ürün Pınar beyaz, genelde kahvaltıda kullanılır.
Ne yapsaydılar diz çöküp yüzük kutusuna Pınar beyaz mı koysaydılar
Düşününce fena fikir değil aslında
Biz bu kahvaltı sofralarında sevdiklerimiz ile birlikte kahvaltı yaparken mutlu oluyoruz bizim için bu yeterli, sevdiklerimiz için hazırladığımız kahvaltı sofraları zaten mutluluk sebebi siz bunu algılayamıyorsanız hala daha polemik yaratmaya calısıyorsanız o sizin ayıbınız kusura bakmayın.Bu fotograflarda mutluluk ile ilgili herhangi birsey var mi ya?? Sadece hergun gozumuze sokulan instagram paylasimi olmus bunlar..Mutluluk nerede siz bulduysaniz banada gosterin..
Ciks tutmadıTabağında ne olduğunu yazacağım da tam olarak ne anlamadım Hamur kızartması mı, Meyva tabağının üstünde
Kulaklarim patladı sakin ol