- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Anladim canimEmin değilim hemsom,en son bir tartışma olmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canimEmin değilim hemsom,en son bir tartışma olmuştu
Heeee gördüm canim
Canım o normal yarışmalardaBunda kriter ilkten sona başka seçememSonra demez mi ben neden sondayımCevap yokEmin değilim hemsom,en son bir tartışma olmuştu
Kutlayalım bunuHeeee gördüm canim
Aferim sana nevos seni daha cok sevdimCanım o normal yarışmalardaBunda kriter ilkten sona başka seçememSonra demez mi ben neden sondayımCevap yok
Mantıklı olan öyle zatenCanım o normal yarışmalardaBunda kriter ilkten sona başka seçememSonra demez mi ben neden sondayımCevap yok
Kutlayalım bunu
Rica ederimHaksızlık yapmam bilirsinizAferim sana nevos seni daha cok sevdim
Derler derler En son yarismada oyle bir konu olmustu,sen de bir daha öyle yapmayız demistin sanki,ondan dedim canımCanım o normal yarışmalardaBunda kriter ilkten sona başka seçememSonra demez mi ben neden sondayımCevap yok
Beni neye göre seçtin derlerAncak kura çekeyim canlın yayınMantıklı olan öyle zaten
İşte konu açılsa bir sürü kriter varAma bunda tek kriter bana yollama zamanlarıDerler derler En son yarismada oyle bir konu olmustu,sen de bir daha öyle yapmayız demistin sanki,ondan dedim canım
Sofralar gelirse nevo açar belki hemenGündüz açılsa keşkem gelen sofra yoksa
KeskemmmmmSofralar gelirse nevo açar belki hemen
Anladım askomİşte konu açılsa bir sürü kriter varAma bunda tek kriter bana yollama zamanları
Derler demezler mi, haklılar yaniBeni neye göre seçtin derlerAncak kura çekeyim canlın yayın
Dur ben bunu bir düşüneyimDerler demezler mi, haklılar yani
Düşünülecek bir şey yok abla sıralı koycam dedin yaDur ben bunu bir düşüneyim