- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Aynen yaa ayşom ya herru ya merru mu neydı onu dedik gitti artık napalımSona kalan dona kalır bebito
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yaa ayşom ya herru ya merru mu neydı onu dedik gitti artık napalımSona kalan dona kalır bebito
Şuanda terör estiriyo evde ben tolladim o dagittiUyandımı bıdık napıyo
Sona kalan dona kalır bebito
Ne haber baygın hatun
Senden başkada geldi ve daha gelecekİfşa oldum zaten
Iyi bea ne olsun hava guzel biz evde pufffNe haber baygın hatun
Gelsin yapsinlar bitsin bu iskenceSenden başkada geldi ve daha gelecek
Haaaa iyi o zamanSenden başkada geldi ve daha gelecek
Ahahh bırak dağınık kalsın fülüzüm ya sana yazık kendını yoruyosunŞuanda terör estiriyo evde ben tolladim o dagitti
Ayy valla biraktim artikyaAhahh bırak dağınık kalsın fülüzüm ya sana yazık kendını yoruyosun
Benim ev de salı pazarı gibiAyy valla biraktim artikya
Benimkide çarsamba pazariBenim ev de salı pazarı gibi
Olmuyo iste olmuyoArtık akşam olsun yaaaaaa
Bizim evdede kedim tüm paspas tarzı seyleri bır arata topluyo mesela fülüzüm ama ben takmıyorum artık napim yaniAyy valla biraktim artikya
Benim 2 si de küçük. Kriz geçiriyorum bazen çadır kurmuştum. Boruları söküp tv ye vuruyorlar. Söküp kaldırdımBenimkide çarsamba pazari
Ben topluyorum o dagitiyo
Oyun yapıyor demek kiBizim evdede kedim tüm paspas tarzı seyleri bır arata topluyo mesela fülüzüm ama ben takmıyorum artık napim yani
Kedidir o kediBizim evdede kedim tüm paspas tarzı seyleri bır arata topluyo mesela fülüzüm ama ben takmıyorum artık napim yani