- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.878
Işin ucunda kocam beyi alt etmek vardı kazanıp bende ona gülerim ınş intikam soğuk yenen bir yemektir orisimUuuuu baby mikenmelsinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işin ucunda kocam beyi alt etmek vardı kazanıp bende ona gülerim ınş intikam soğuk yenen bir yemektir orisimUuuuu baby mikenmelsinn
Hep beraber güleriz ona sosyalim ne demek dalga gecmek cıx cıxIşin ucunda kocam beyi alt etmek vardı kazanıp bende ona gülerim ınş intikam soğuk yenen bir yemektir orisim
Gelemem çok yorgunum
naletHep beraber güleriz ona sosyalim ne demek dalga gecmek cıx cıx
Her tür seviyor bence ucu açık söz konusu gazozcu olunca
Kivircik düz dalgalıHer tür seviyor bence ucu açık söz konusu gazozcu olunca
Calciii seni özlüyoruz amaGelemem çok yorgunum
Pestilim çıktıCalciii seni özlüyoruz ama
Hadı uykuya sendePestilim çıktı
Iyi geceler ballı lokma paylaş git muck muckBen yatıyorum hanımlaar iyi geceleriniz olsun uslu usku durun
Hayırlı geceler canım allah rahatlık versin ❤Ben yatıyorum hanımlaar iyi geceleriniz olsun uslu usku durun
Uyuyor çok ses çıkarmıyayım
Bu “yarın çok iş var, hadi yatın uyuyun bakiyiiiim” demek aşkısıUyuyor çok ses çıkarmıyayım
Herkes uyuyor bir sen bir ben ayaktayız konuşmaktan yatmaya fırsat bulurmuyuz dersinBu “yarın çok iş var, hadi yatın uyuyun bakiyiiiim” demek aşkısı
Benim adam wC‘den gelesiye 3 dk varHerkes uyuyor bir sen bir ben ayaktayız konuşmaktan yatmaya fırsat bulurmuyuz dersin
Niye yakmadın ateşin sana destek olmadı mı
Seninde resmine aldandımGelemem çok yorgunum
OlmadıNiye yakmadın ateşin sana destek olmadı mı