- 14 Haziran 2019
- 13.342
- 47.129
- 598
Buna ancak memnun olabilirim ablacımSeni hiç unutmayacağım oriana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna ancak memnun olabilirim ablacımSeni hiç unutmayacağım oriana
Silikon taktırmayı düşünmeye başladım cancağzımAma büyümesin,küçültmek daha zor
YasDashian mı olmak istiyorsun cancagizimSilikon taktırmayı düşünmeye başladım cancağzım
Paçi
Sarkmam var ama gavranımda daYasDashian mı olmak istiyorsun cancagizim
Nereyesun
Yürüyüşle toparlar bence ,ortalik biraz düzelsinSarkmam var ama gavranımda da
İnşallah cancağzım, çift maskeye başladıkYürüyüşle toparlar bence ,ortalik biraz düzelsin
Düzelmez mi diyorsun cancagizimİnşallah cancağzım, çift maskeye başladık
Mutant virüsün bulaşı daha hızlıymış, tek maske ile de bulaşıyormuş. Çift maske takın diye haber geldiDüzelmez mi diyorsun cancagizim
Evet yaa haberlerde de gösterdiMutant virüsün bulaşı daha hızlıymış, tek maske ile de bulaşıyormuş. Çift maske takın diye haber geldi
Eylulu uyuttum simdi kahvem var ama nescafe bitmis gidip alcam sen neediyosunNereyesun
17 ile yayilmis bileMutant virüsün bulaşı daha hızlıymış, tek maske ile de bulaşıyormuş. Çift maske takın diye haber geldi
Azıcık oturayım dedim. Soda ve sigara molası verdim bendeEylulu uyuttum simdi kahvem var ama nescafe bitmis gidip alcam sen neediyosun
Afiyet olsun canım sanada bittimi kirlentlerAzıcık oturayım dedim. Soda ve sigara molası verdim bende
Geçen markette arkadaşımla karşılaştım, kadını içeri almıyorlardı sağlıkçı diye17 ile yayilmis bile
Kurudu, ütülenip geçirilecekAfiyet olsun canım sanada bittimi kirlentler