- 28 Haziran 2011
- 61.202
- 153.943
- 898
✌Vaayy yaptık yaani soframızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
✌Vaayy yaptık yaani soframızı
Allah iyilik versin ablacım ❤ yaptım bişeyler ablacımİyiyim canım... misafirler geldi gitti. Zaman bulamadım ondan gelmedi demek ki....
Sen nasılsın yeni bir şeyler yaptın mı yarışma için...
Allah iyilik versin ablacım ❤ yaptım bişeyler ablacım
Hadi bakalım
Laf aramızda ben de senin gibiyim...ekşinlara bayılırım. heyecansız hayatın tadı mi olur...Bu aralar işler kesat
Yeni birşey daha öğrendim gördün mü filizkomEvet canim gelmiyo
Bugun cok yogun yaa giremiyorum buraya dogru duzgun bayılcam şimdiOriana beybi gel biseyler yaz
K.k yüzümüze vura vura öğretiyor işte bebeğimYeni birşey daha öğrendim gördün mü filizkom
Olmaz yaaa olmuyo insan bi atraksiyon ariyo bi yerlerdeLaf aramızda ben de senin gibiyim...ekşinlara bayılırım. heyecansız hayatın tadı mi olur...
Yok canım,niye kaybedesin,olur öyle arada
Çok utandım. Ancak bulabildim etiketi canım Jennam
Nolacak benim bu halim....sevdiğim insanları kaybetmekten çok korkuyorum.
Kolay gelsin orimmmmBugun cok yogun yaa giremiyorum buraya dogru duzgun bayılcam şimdi
Yaaa uff, allahtan cuma son gün bebisimBugun cok yogun yaa giremiyorum buraya dogru duzgun bayılcam şimdi
Kahvalti masasi kurmaya dewamkeKimsecikler yok cennam
Amin sağoasın ablacım çok şükür sen katılacakmısın ablaHepimize versin kuzum... Ellerine sağlık kim bilir ne kadar tatlı olmuştur
Canım sen özlemesraydin di mi...Bugun cok yogun yaa giremiyorum buraya dogru duzgun bayılcam şimdi
Baksana ses seda yokKahvalti masasi kurmaya dewamke