Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nörüyon beybitom
Neörim dolanıyom öyle senNörüyon beybitom
Elhan Beni hiiic görmüyor
Bende bi ekşın olsa da gidip baksam diyom ama yokNeörim dolanıyom öyle sen
Elhan ablacım hoşgeldin cenna çok aradı seni çok
Çok utandım. Ancak bulabildim etiketi canım Jennam
Nolacak benim bu halim....sevdiğim insanları kaybetmekten çok korkuyorum.
Aman uzak dur ekşın mekşından oylama arifesinde hiç iyi olmazBende bi ekşın olsa da gidip baksam diyom ama yok
Nasılsın ablacım bi süre girmeyince bildirim gelmiyor ablacımHoş buldum tatlım...
He valla ...evvacim bu sayfadaki bildirimler bana gözükmüyor bazen de ben kaçırıyorum...
O kadar uğraştım kendimi yakmayayım durduk yere sadece bakcam karşıdan heyecan arıyorumAman uzak dur ekşın mekşından oylama arifesinde hiç iyi olmaz
Aaa gerçekten mi gelmiyoNasılsın ablacım bi süre girmeyince bildirim gelmiyor ablacım
Ata sporu yapmayınca canımız sıkılıyor di mi....etrafta yol kazı çalışmaları falan yok mu tatlım...Bende bi ekşın olsa da gidip baksam diyom ama yok
Vaayy yaptık yaani soframızıO kadar uğraştım kendimi yakmayayım durduk yere sadece bakcam karşıdan heyecan arıyorum
EvetAaa gerçekten mi gelmiyo
İyiyim canım... misafirler geldi gitti. Zaman bulamadım ondan gelmedi demek ki....Nasılsın ablacım bi süre girmeyince bildirim gelmiyor ablacım
Evet canim gelmiyoAaa gerçekten mi gelmiyo
Bu aralar işler kesatAta sporu yapmayınca canımız sıkılıyor di mi....etrafta yol kazı çalışmaları falan yok mu tatlım...