Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0Ben yaşlıyamm gurbann hayat sabah başlıyor biyee
Ay pardon hatlat karıştı şekerimm
Uyyy ben yaşlanmışım daaa ne edecuuhh sabah başlaaayrukk bizz
Merhaba bu bir ses kaydıdır operatöre bağlanmak için lütfen 0 i tuşlayın
Noldu giz
Çiçeğimmm niçin öyle bakıyorsun
Bilmem ,öyle baygın bakayim dedimNoldu giz
Bir şey yok tatlım Degisik giriş yapayım dedimÇiçeğimmm niçin öyle bakıyorsun
Yaa girişini yesinler senin hoş geldin nasılsınnBir şey yok tatlım Degisik giriş yapayım dedim
Bayhanmisin senBilmem ,öyle baygın bakayim dedim
Canimsin Cok şükür sıkıntı yok ,sen nasılsın?Yaa girişini yesinler senin hoş geldin nasılsınn
İfşa oldumBayhanmisin sen
Cok eglenceli git git bide edirnede kakava mı kavala mı ne şenlikleri oluyor hele o cok guzeldi ama pandemiden belki bı kac yıldır yapılmıyordurYaa merak ediyorum oraları benn kısmet olur inşallah gideriz bir gün, yakından incelemek istiyorum o kültürü
Bayhanmisin sen
Ben de iyi diyeyim iyi olayım, eş ailesiyle sınanıyorum onun dışında sıkıntı yokCanimsin Cok şükür sıkıntı yok ,sen nasılsın?
Yaa tamam bakayım ona bi, biteceği yok gibi ama bi umut biterse artık şu hastalık, gezeriz inşallah eskisi gibiCok eglenceli git git bide edirnede kakava mı kavala mı ne şenlikleri oluyor hele o cok guzeldi ama pandemiden belki bı kac yıldır yapılmıyordur
Davetkar bakiyor
Yalnız bayhanin gözler habibte gibi bakmıyormu
Ah canım,Allah kolaylık versin sanaBen de iyi diyeyim iyi olayım, eş ailesiyle sınanıyorum onun dışında sıkıntı yok
Yaa tamam bakayım ona bi, biteceği yok gibi ama bi umut biterse artık şu hastalık, gezeriz inşallah eskisi gibi
Ah canım,Allah kolaylık versin sana
Aminn çiçeğimm
İnşallah kuzumBen de iyi diyeyim iyi olayım, eş ailesiyle sınanıyorum onun dışında sıkıntı yok
Yaa tamam bakayım ona bi, biteceği yok gibi ama bi umut biterse artık şu hastalık, gezeriz inşallah eskisi gibi
Yok 3 olmaz 2 olabilirBelki 3 olur katılıma göredir