Evet kazanana kadarŞimdi bu hafta yarısmaya katılanlar dıger haftada katılcakmı acabaa aklına bu geldii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kazanana kadarŞimdi bu hafta yarısmaya katılanlar dıger haftada katılcakmı acabaa aklına bu geldii
Sofra çok zorŞimdi bu hafta yarısmaya katılanlar dıger haftada katılcakmı acabaa aklına bu geldii
4940kilomusun sen yoksa
Ee bende katılırım o zamanEvet kazanana kadar
Tek kişilikte olurmus ya oyle yaparızSofra çok zor
Aynen olur niye olmasınTek kişilikte olurmus ya oyle yaparız
Maşallah
Ben masayı köşeye koyup iki sandalye atmışım hep o köşede yeriz ve yarışma için hiç iç açıcı değilTek kişilikte olurmus ya oyle yaparız
Masallah
49 kilo nasil olunabilir ya
Evvaa yaa bizde de oyle masanın etrafında iki sandalye varBen masayı köşeye koyup iki sandalye atmışım hep o köşede yeriz ve yarışma için hiç iç açıcı değil
Oy pamuk pamuk maşallahKucagımdaki manzaram teşekkürler totonu dönüp yattıgın için
Eki Görüntüle 2776405
kıskanmadıkMasallah
Şakamısın acaba ucarsın rüzgarlı havada bak
Teşekkürler kuzu cok tatlı yaa bazen eşimle aramıza giripte yatıyor inadına eşimi kıskanıyo zilli ne yapcaksaOy pamuk pamuk maşallah
Yalan be olunmazki49 kilo nasil olunabilir ya
Peri benceHemso,bugünün naleti kimdi E Elif_Eylul
Bide katlanır masa açtığımda ben köşeye sıkışıyorum bende 2 +1 olunca zor geldiEvvaa yaa bizde de oyle masanın etrafında iki sandalye var