- 24 Eylül 2018
- 98.492
- 295.052
- 698
Patates kilo yapar derler halbukiinsan kabız olur be malum nişasta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patates kilo yapar derler halbukiinsan kabız olur be malum nişasta
Tabiki zevk meselesiBende öyle yapmayı düşünüyorum.Sıcak daha iyi olmaz mı yoksa zor yenir:)
Bakalım baklavaya banıp yemekse yada arasına çiğköfte koymazsaİyi ,ahretligim denesin,biz de yapalım
Öyle canım:)Tabiki zevk meselesi
Yok yaaa yagli yapmadiktan sonra bisey olmuyo canimPatates kilo yapar derler halbuki
Ama yapan çok :)
Mesela diyette patates yenmez denir:)Ama ben yaptığım her diyette patates yerdim hiçte sıkıntı yapmadı yani kilo verme konusunda:)
ben cır cır olursam canım annem patates haşlayıp yedirirdi küçükken ya da direkt nişastalı su içirirdi. sürekli patates yemek bence bağırsakları olumsuz etkiler konuştu ordinaryüs prof alsemPatates kilo yapar derler halbuki
O da olabilir askoBakalım baklavaya banıp yemekse yada arasına çiğköfte koymazsa
Hiç diyet yapmadığın belli oluyorben cır cır olursam canım annem patates haşlayıp yedirirdi küçükken ya da direkt nişastalı su içirirdi. sürekli patates yemek bence bağırsakları olumsuz etkiler konuştu ordinaryüs prof alsem
Yaninda bol su ,madensuyu,yesilcayla destekliceksin bisey olmuyoben cır cır olursam canım annem patates haşlayıp yedirirdi küçükken ya da direkt nişastalı su içirirdi. sürekli patates yemek bence bağırsakları olumsuz etkiler konuştu ordinaryüs prof alsem
Umarım olmaz yoksa test edemiyeceğizO da olabilir asko
tamam patates tok tutar nevoşum ama kabız yapmaz mı yaaaaaa.Hiç diyet yapmadığın belli oluyor
He tamam canimYok yaaa yagli yapmadiktan sonra bisey olmuyo canim
Merakla bekliyoruzUmarım olmaz yoksa test edemiyeceğiz
Aynen ,ben de öyle biliyorumben cır cır olursam canım annem patates haşlayıp yedirirdi küçükken ya da direkt nişastalı su içirirdi. sürekli patates yemek bence bağırsakları olumsuz etkiler konuştu ordinaryüs prof alsem
İşte yoğurt yiyeceğiz,su içeceğiz,maden suyu ve bitki çayları:)tamam patates tok tutar nevoşum ama kabız yapmaz mı yaaaaaa.
hoooooopppp sonra içinizde patates ağacı büyüyecekİşte yoğurt yiyeceğiz,su içeceğiz,maden suyu ve bitki çayları:)
Yok izlemeyelim bizde girelim içlerine
Yemeyecektim başka ama fikrim değişti ondan canım hemde sıcak daha iyi evetNeden 2kerede hasliyo kukrim ben 1tencerede haslarim acaba sıcak olsun diyemi
Bana da anlat nevoş bende yaptım korse siparişi verdim instgramdan bakalım etkisi olacak mıYok ya şaka her öğünde 1-2 patates yiyoruz:)
3 gün sonra tığ gibiyiz
Aynen canımDiyettemisin kurban