- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Gunaydin canimGünaydııııııınnnnnnnnnnn nnnnnn nnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canimGünaydııııııınnnnnnnnnnn nnnnnn nnnnnnnnn
görüşürüz keleş ablam kolay gelsin işlerinBen gidiyim halledeyim hemen,sonra gelebilirmiyim bilmiyorum hastane işi var ya bugün yemek yapacam daha gelince görüşürüz
Bencedehersey deli para olmus artık ya
günaydın fülüzümm nasılsınGunaydin canim
Aynen hemen oluyor zatenoooy sanada gecmıs olsun ablaa kolay takılıyor allahtan
Normal ya aetış olması bişi diyemiyorum artık sövecemda yeri burası değil işteAbla iste doktordan doktora degisiyo gercekten arastirarak buldum bunu ama cok pahali teller euro ya bagliymis fiyat yukseldikce onlara yukseliyomus
GünaydınlarGünaydııııııınnnnnnnnnnn nnnnnn nnnnnnnnn
Sağol fülüzüm ben kaçtım artık görüşürüzKolay gelsin ablacim Allah yardımcın olsun
bunu tecrubeyle sabitledik caaanımmm haram zukkuum olsunBencede
Alamadigin şeylere bile para istiyolar
Iyiyim canim sen nasilsingünaydın fülüzümm nasılsın
Hemide tekerlekleri patlasin insallahbunu tecrubeyle sabitledik caaanımmm haram zukkuum olsun
bende cok ıyıyım bugun zinde uyandım cok sukurIyiyim canim sen nasilsin
Masallahbende cok ıyıyım bugun zinde uyandım cok sukur
amiiiinnnnn bidahada sürat kargonun s sininn yanından gecmıcem ben totem yaptım hayatımın duzgun yolunda gıtmeseı ıcınHemide tekerlekleri patlasin insallah
benim de kek yerken düşmüştü, 2li birleşik. Allah Allah kek hamurunda taş mı vardı acaba derken bile aymamıştım daha olayaBirleşikti onlar 4 tane,zaten düştü uyandın hemen
galibaalsem Toton acıkmış galiba akşam
eylül kalktı mıMasallah
Görünce kaç yani okadar kıl oldum abiamiiiinnnnn bidahada sürat kargonun s sininn yanından gecmıcem ben totem yaptım hayatımın duzgun yolunda gıtmeseı ıcın
hadi yaaa yuttun mu bıde onuuubenim de kek yerken düşmüştü, 2li birleşik. Allah Allah kek hamurunda taş mı vardı acaba derken bile aymamıştım daha olaya
galiba
Halaaa uyuyo nedenseeylül kalktı mı
Aynen abiiGörünce kaç yani okadar kıl oldum abi
Kiz onu hanimabla sordu ben degilkiE Elif_Eylul aparey, aparatın dişçicesi diş koruyucu gibi plak
yok, keki tükürürken ağzımda oluşan boşluktan anladımhadi yaaa yuttun mu bıde onuuu