Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun ablacım git tabi hemen halletsinlerGnaydınlar hanımlar,sabaha karşı da kaplama dişim düşt ü bir uyandım ağzımın içinde kahvaltımı yapayımda dişçiye gidecem yapıştırsın hemen.Validenin kontrolü var bugün öğleden sonra ona gidecez daha
Sağol canısı geldimi herşey üst üste geliyor zaten.Geçmiş olsun ablacım git tabi hemen halletsinler
Malesef öyle.oluyir .Sağol canısı geldimi herşey üst üste geliyor zaten.
Hemen oluyor zaten bir kaç öncede düşmüştü zaten yapıştırıyor hemenMalesef öyle.oluyir .
İnşallah hemennhalledilirde uğraşmazsın bir daha git gel
Niye düşüyor peki oyle sık birde bu yapıştırma kolay oluyor mu abla benimde var eksik dişlerimde vidalidan korkuyorumHemen oluyor zaten bir kaç öncede düşmüştü zaten yapıştırıyor hemen
Gunaydin canimGünaydınlar herkese
Gunaydin perimGünaydin citlenbikler
Gunaydin hemsomGünaydın
Gunaydin ablacim yeniden geçmiş olsun sanaGnaydınlar hanımlar,sabaha karşı da kaplama dişim düşt ü bir uyandım ağzımın içinde kahvaltımı yapayımda dişçiye gidecem yapıştırsın hemen.Validenin kontrolü var bugün öğleden sonra ona gidecez daha
Gunaydin ayşoGuten morgen meine freunde
Günaydın benim arkadaşlarımGuten morgen meine freunde
Abla iyi ki yutmamışsın uyurkenHemen oluyor zaten bir kaç öncede düşmüştü zaten yapıştırıyor hemen
Günaydın canım nasılsınGunaydin canim
Gunaydin perim
Gunaydin hemsom
Gunaydin ablacim yeniden geçmiş olsun sana
Gunaydin ayşo
Kukrim gunaydin canim
Iyiyim canim sen nasilsinGünaydın canım nasılsın
İyiyim bende canım Haslaniyor ocaktaIyiyim canim sen nasilsin
Yaptinmi patatesini
Eskidi artık ondan yani,onların çıkıp imlanpt olması lazım 4 tsne oda.Niye düşüyor peki oyle sık birde bu yapıştırma kolay oluyor mu abla benimde var eksik dişlerimde vidalidan korkuyorum
Sağol fülüzümGunaydin canim
Gunaydin perim
Gunaydin hemsom
Gunaydin ablacim yeniden geçmiş olsun sana
Gunaydin ayşo
Kukrim gunaydin canim
Ohhhh misss hadi bakalim hayirli olsun simdidenİyiyim bende canım Haslaniyor ocakta
Birleşikti onlar 4 tane,zaten düştü uyandın hemenAbla iyi ki yutmamışsın uyurken
Aa iyiymiş valla bende araştırayım su yapıştırma işiniEskidi artık ondan yani,onların çıkıp imlanpt olması lazım 4 tsne oda.
Yapıştırma kolay tatlım dişe sürüp oturtuyor yerine,2 tanede implantım var
Yapıştırma düşen diş için,implant yaptırcaksan daha daha farklı oluyor.Aa iyiymiş valla bende araştırayım su yapıştırma işini
Ayy implant hayatta yaptıramam benYapıştırma düşen diş için,implant yaptırcaksan daha daha farklı oluyor.
Kemiğe kadar açılıyor duymuyorsun bile ben hiç duymadım.