- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
aman ses etme yapamadıgın ne varsa yapmaya calıs kahve falan ıc camdan dısarıya bakHalaaa uyuyo nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman ses etme yapamadıgın ne varsa yapmaya calıs kahve falan ıc camdan dısarıya bakHalaaa uyuyo nedense
pardon beybisiKiz onu hanimabla sordu ben degilki
Kahvalti ediyom valla suanda kalkmak uzeredir kapısını acmiyomaman ses etme yapamadıgın ne varsa yapmaya calıs kahve falan ıc camdan dısarıya bak
ahahaah allahtan evde olmus heralde dısarda cafede falan olsaydı mılletı tıksındırcen bıdeyok, keki tükürürken ağzımda oluşan boşluktan anladım
Estağfurullah ayşopardon beybisi
işteydim tabii kiiiiiiahahaah allahtan evde olmus heralde dısarda cafede falan olsaydı mılletı tıksındırcen bıde
sen aynı alıntıdaymışsınEstağfurullah ayşo
Sana da günaydın hemsomGunaydin canim
Gunaydin perim
Gunaydin hemsom
Gunaydin ablacim yeniden geçmiş olsun sana
Gunaydin ayşo
Kukrim gunaydin canim
açma açmaa bıdık kalkamasınKahvalti ediyom valla suanda kalkmak uzeredir kapısını acmiyom
milletin tepkisi ne olduuişteydim tabii kiiiiii
Aksam ablasına abla demicem elif dicemya diye bagardi hayir dedikce demicem elif onun adi diyo iyi bende kıziyorum dedim agzima acıbibermi surcen diyo bunu soyleyen 2yasindaki veletaçma açmaa bıdık kalkamasın
kimse yoktu çok şükür normalde de odada 2 kişiyiz zatenmilletin tepkisi ne olduu
yaaa bunlar folik asit bebesi zehir gibi akılları vallaAksam ablasına abla demicem elif dicemya diye bagardi hayir dedikce demicem elif onun adi diyo iyi bende kıziyorum dedim agzima acıbibermi surcen diyo bunu soyleyen 2yasindaki velet
ahahaha ıyıymıs o zaman aysomkimse yoktu çok şükür normalde de odada 2 kişiyiz zaten
Vallahaaa öyle bazen agzim acik izliyorumyaaa bunlar folik asit bebesi zehir gibi akılları valla
Böyle damak gibi plastik kısım birde tel var önde9 bin mi ne kadar pahalanmış öyle.
Aparey ne oluyor
Aç karnına mi
Gece yediklerimAç karnına mi
Allah seni napmasinGece yediklerim