Sana güveniyorumAbla senin yolundan gidiyom ayağım elim kolum gazda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana güveniyorumAbla senin yolundan gidiyom ayağım elim kolum gazda
Emrinizdeyim efenimmmSana güveniyorum
Valla bi gün senin güzel hatrın için katılcam ablacımBelki biz beğeniriz
Bak bak ben kaçtır diyorum benim hatrim yokmuydu yaneee hiccValla bi gün senin güzel hatrın için katılcam ablacım
Sana demiyo muydum kız bi gün katırlarım diye aşk olsunBak bak ben kaçtır diyorum benim hatrim yokmuydu yaneee hicc
Peri kıskandıValla bi gün senin güzel hatrın için katılcam ablacım
Hatir Matir sokmadın araya ama 1 senedir aha su imde tüy bittiSana demiyo muydum kız bi gün katırlarım diye aşk olsun
Evet abla kıskandıPeri kıskandı
Ben senin oğluna bayıldım.Maşaallah Allah nazarlardan saklasınBenim yerime öp lütfen.
Dilini yesinlerHatir Matir sokmadın araya ama 1 senedir aha su imde tüy bitti
Dilini yesinler
Maşaallah SuphanallahEn sevdiğimEvet abla kıskandı
Teşekkür ederim amin inşallah öperim tabi oda sana salyalı öpücük yolluyo
alsem ayşo da yoktu pek
Geldim bebitolar Canım anamın aldığı ekmekliği almaya gittik. Anca geldik, sildim temizledim, yerleştirdim
Merak ettim gorebilirmiyiz canısı nasıl biseyGeldim bebitolar Canım anamın aldığı ekmekliği almaya gittik. Anca geldik, sildim temizledim, yerleştirdim
Ayy çok beğendim vallahi canım bayıldım hattaBeklentiyi çok yüksek tutma ama ben çok beğendim
Eki Görüntüle 2775616
teşekkür ederim bebişim. Ben de çok beğendim. canım anam BenAyy çok beğendim vallahi canım bayıldım hatta
İyi günlerde kullan cidden çok beğendim ben
Ah bu analar canlarteşekkür ederim bebişim. Ben de çok beğendim. canım anam Ben
Güle güle kullan Nasıl bir şeyGeldim bebitolar Canım anamın aldığı ekmekliği almaya gittik. Anca geldik, sildim temizledim, yerleştirdim
Oooo çok güzelmişBeklentiyi çok yüksek tutma ama ben çok beğendim
Eki Görüntüle 2775616
Gel beraber kapışalım şekerimHaftaya mı ooooo neler görüyo bu gözler