Bende öyle bekliyorumSenin sofranı görünce tanıcaz, en süslü parıltılı senin sofran olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle bekliyorumSenin sofranı görünce tanıcaz, en süslü parıltılı senin sofran olcak
Buna sadece sen inaniyo olabilirsin mi nevoş
GöreceğizBuna sadece sen inaniyo olabilirsin mi nevoş
Herşey tamam parıltı da tıkanıyorum işteSenin sofranı görünce tanıcaz, en süslü parıltılı senin sofran olcak
Yakışır aşkomaKobra murat gibi yapayım o da kapısını yaldız rengine boyayıp vernik atmış üstüne sim kapudan hergecen sim oluyormus kobra dan mi geliyon diyorlarmış.
Büyüdüğüm semtte bize çok yakın oturuyorlardı bir kere düğüne gittim anamm gorcektiniz nasıl eğleniyorlar
Ilk sen goreceksin ne şans yaaGöreceğiz
Elektrik değildir o elektrik olsa duramazdınElektrik aldım zaten senden
İlk şok bendeIlk sen goreceksin ne şans yaa
Aayy ben parlak değil aksine mat şeyleri daha çok severimYakışır aşkoma
Şimdi hanginiz yapamıyorsunuzPardon yapıyorsunuzElektrik değildir o elektrik olsa duramazdın
Uçtu abla iyice anormal bi sofra kurcak bu gidişleBende öyle bekliyorum
Seni buyuleyecegim bebeğimİlk şok bende
Bende koyu ve pastel renkler severimAayy ben parlak değil aksine mat şeyleri daha çok severim
Sen bulursun onu da evde ne bulursan serpiştir masayaHerşey tamam parıltı da tıkanıyorum işte
Çıtayı düşük tutup bizi şoka sokacakUçtu abla iyice anormal bi sofra kurcak bu gidişle
Ne yani bana oy vermeyecek misin şimdi kukrişAayy ben parlak değil aksine mat şeyleri daha çok severim
Çok heyecanlıSeni buyuleyecegim bebeğim
Banada öyle geliyor ablaÇıtayı düşük tutup bizi şoka sokacak