Blue senden korkmuyormuşYarışma diye geldim gazozcu çıktı karşıma :)
Şimdi vazgeçecem hee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Blue senden korkmuyormuşYarışma diye geldim gazozcu çıktı karşıma :)
Şimdi vazgeçecem hee
Uuuuu kavgada söylenmezŞimdi kızacak geçen süs olsun diye koca maydanozu koymuş bir dal koy hadi iki bir demet yahu :)
Bir suda bogasim varBlue senden korkmuyormuş
Cook hos ayşoo country tarz gecıyor bunlar heralde güle güle kullanBeklentiyi çok yüksek tutma ama ben çok beğendim
Eki Görüntüle 2775616
Herkes nerdaaa
Bi biz burdayız perim herkes kayıp yarım saat ayrılmaya gelmiyor burası
teşekkürler papatyam tarzını bilmem. modası buymuşCook hos ayşoo country tarz gecıyor bunlar heralde güle güle kullan
Güzel güzell ayna işini naptın fikrin oluştumuteşekkürler papatyam tarzını bilmem. modası buymuş
Azsonra çıkarlar ortaya gizli takılmayı seviyolla zaar hissediyorum buradalarBi biz burdayız perim herkes kayıp yarım saat ayrılmaya gelmiyor burası
Bende hissediyorum hemde koloni halinde gelcekler bşrden dolup taşcak buralarAzsonra çıkarlar ortaya gizli takılmayı seviyolla zaar hissediyorum buradalar
Yaa bide cumartesı olsun ıstıyorum hemen bakalım neler yapılmııssAzsonra çıkarlar ortaya gizli takılmayı seviyolla zaar hissediyorum buradalar
Buralardayız, gece gece browni yapcaz şimdiHerkes nerdaaa
Neee kalori manyagı olursunuz bakBuralardayız, gece gece browni yapcaz şimdi
Valla bende meraktan catliyorumYaa bide cumartesı olsun ıstıyorum hemen bakalım neler yapılmııss
Henuz değill peki senValla bende meraktan catliyorum
Sen yaptinmi
Yapmıştı olabilirim yapmamıştaHenuz değill peki sen
Olcaz ya sorma evdekiler istiyor beni de yoldan çıkarıyorlarNeee kalori manyagı olursunuz bak