- 8 Haziran 2013
- 56.175
- 149.156
25 GB benim 25 GB de eşimin var. Hiç yetmiyor şuan 2 GB kaldı. Ayın 10unda yenileniyor. En mantıklısı WiFi. Yoksa baş edemiyoruzBizimki 110₺ idi, eşimin engelli raporu çıkınca 85₺’e düştü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 GB benim 25 GB de eşimin var. Hiç yetmiyor şuan 2 GB kaldı. Ayın 10unda yenileniyor. En mantıklısı WiFi. Yoksa baş edemiyoruzBizimki 110₺ idi, eşimin engelli raporu çıkınca 85₺’e düştü
İyiGeçti canım
Çok şükür kuzucuğum, minik bir misafirim var, onun peşinde geziyorumNasılsın canım
Taşınınca hemen wifi alın canım ,hem daha tahat oluyor.Bitti derdi yok.Çocuklarda büyüyor.Onlarada lazım25 GB benim 25 GB de eşimin var. Hiç yetmiyor şuan 2 GB kaldı. Ayın 10unda yenileniyor. En mantıklısı WiFi. Yoksa baş edemiyoruz
Benimde asla yetmiyo, bittiğinden beri harcadığım tl nin hesabını unuttum25 GB benim 25 GB de eşimin var. Hiç yetmiyor şuan 2 GB kaldı. Ayın 10unda yenileniyor. En mantıklısı WiFi. Yoksa baş edemiyoruz
Wifi alın ne gerek var işkenceyeBenimde asla yetmiyo, bittiğinden beri harcadığım tl nin hesabını unuttum
Valla gidip başvuru yapmaya üşeniyorum çok kalabalık oluyoWifi alın ne gerek var işkenceye
Biberli yumurtaNe yiyorsun yine
Senden öğrendim. sen bana böyle yapıyorsunSeviyor mu gömüyor mu belli değil
Bunu kocama ben çok yapıyorumSıra bana mı geldiAma onun cidden yakın gözlüğü var
Çok internet kullanımına yetmez tabi25 GB benim 25 GB de eşimin var. Hiç yetmiyor şuan 2 GB kaldı. Ayın 10unda yenileniyor. En mantıklısı WiFi. Yoksa baş edemiyoruz
Allah iyilik versin canım kimmiş o minnak misafirÇok şükür kuzucuğum, minik bir misafirim var, onun peşinde geziyorum
Bu ay başvuru yapacağız. Taşınmayı bekleyemeyiz. Oglan 1. Sınıfa başlayacak.Taşınınca hemen wifi alın canım ,hem daha tahat oluyor.Bitti derdi yok.Çocuklarda büyüyor.Onlarada lazım
Telefonla halledilmiyor muValla gidip başvuru yapmaya üşeniyorum çok kalabalık oluyo
Video falanda izlemiyorum. Nasıl bitiyor anlamadım gittiÇok internet kullanımına yetmez tabi
Benim 20GB ama Wi-Fi kullandığım için yerinde duruyor
Katılmak isterim kızlardan fırsat bulursamAra ara oluyor
Forumda bir konu açmak istiyorum ama sanırım kimse ilgilenmiyor .... yatırım olarak günlük haftalık al-satçı arkadaşlar var mı acaba??? Yoksa burda tek miyimTeşekkürler..
sizde
Görümcemin kızıAllah iyilik versin canım kimmiş o minnak misafir
Bu ay başvuru yapacağız. Taşınmayı bekleyemeyiz. Oglan 1. Sınıfa başlayacak.
Burası çok net yiyorVideo falanda izlemiyorum. Nasıl bitiyor anlamadım gitti
Yasemin diye mi hitap ediyor yeğenler yengeleri çok seviyorGörümcemin kızı
Yasemin seni çok özledim diyordu görüntülü konuştuk, kapı çaldı baktım gelmiş
Citti misinBurası çok net yiyor
64tl canim ama hızı dusuyoNe kadar ödüyorsunuz. Bizde bu ay almayı düşünüyoruz.
Valla gidip başvuru yapmaya üşeniyorum çok kalabalık oluyo