Ya cicianne der ya da YaseminYasemin diye mi hitap ediyoryeğenler yengeleri çok seviyor
Eşimin rahmetli olan yegeni de beni çok severdi. Melek oldu gitti yavrum
Evet fotoğraflar yiyorCitti misin
Bende diyorum bir kk ya giriyorum bu nasıl bitiyor
Burası çok yiyor canımVideo falanda izlemiyorum. Nasıl bitiyor anlamadım gitti
Ne şarj kalır ne de net. Sürekli sayfa yeniliyoruz, normalCitti misin
Bende diyorum bir kk ya giriyorum bu nasıl bitiyor
Zikkimin pekini yesinBurası çok yiyor canım
Bende telefondan başvuru yapılıyor diye biliyorumAma ben başvuruyu telefondan yaptım
Ne güzel maşallahYa cicianne der ya da Yasemin
Yenge diyemedi bir türlü
Evet, hatırlıyorum o yeğeninizi.
Vala bak girip çıkıyorum nete bakıyorum 2 yemiş nasıl yetsin daha önce bitirmek için girmediğim yer kalmıyorduZikkimin pekini yesin
Tayin bu yıl değil miAllah iyilik versin canımkimmiş o minnak misafir
Bu ay başvuru yapacağız. Taşınmayı bekleyemeyiz. Oglan 1. Sınıfa başlayacak.
Evet fotoğraflar yiyor
Burası çok yiyor canım
Şuan şok oldumNe şarj kalır ne de net. Sürekli sayfa yeniliyoruz, normal
Ben yaptım hiç bir yere gitmedim.Bu eve taşınınca yine telefondan alta taşıdımBende telefondan başvuru yapılıyor diye biliyorum
Artık telefonla her imkan sunuluyor. Gerçi yıllardır böyleBen yaptım hiç bir yere gitmedim.Bu eve taşınınca yine telefondan alta taşıdım
2022 de gidiyoruz. Oglan burda 1 yıl okula gidecek. Şimdi alırsak 17 ayımız var daha gitmeyeTayin bu yıl değil mi
Bak bizim Antep'te Superonline dı.Buraya grldik alt yapı yok.Oda yeni yenilemiştik.2 ay kapatmak için uğraştık.
Ben kendi adıma türk telekom bağlattım.Eşimin adına olmadı.Hatta bir sürü ceza çıkardılar.
Neyse hata onlarda olduğu için iptal oldu
Yani tayin bu yıl ise hiç uğraşmayın.Gittiğiniz yerde hangi alt yapı varsa onu alırsınız.
Benim 1.5 yıl olacakArtık telefonla her imkan sunuluyor. Gerçi yıllardır böyle
1 senelik taahhüt yapabilirsiniz o zaman kuzu2022 de gidiyoruz. Oglan burda 1 yıl okula gidecek. Şimdi alırsak 17 ayımız var daha gitmeye
O zaman alın canım çok lazım oluyor2022 de gidiyoruz. Oglan burda 1 yıl okula gidecek. Şimdi alırsak 17 ayımız var daha gitmeye
Aynen öyle yapsınlar1 senelik taahhüt yapabilirsiniz o zaman kuzu
İşte o olmuyor malesef anca kotayı yükseltiyorsunŞuan şok oldum
Kk rejimi yapsam iyi olacak
Sabah 2 doz akşam 2 doz
Tv kurumlarını bile telefon ile bağlatabiliyoruz, net neden bağlatılmasınBenim 1.5 yıl olacak
Yani şubeye gitmeye gerek yok.Şu süreçte hiç gerekmiyorTv kurumlarını bile telefon ile bağlatabiliyoruz, net neden bağlatılmasın
Bizim de 3 yıl oldu neti değiştirdiğimiz, telefon ile başvurmuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?