İnşallah benimde geçerAy kendimi gördüm bi an bi ara bende böyleydim nerde eşyam kimde nasıl diye ama zamanla geçiyor bence artık o kadar değilim rahatım yani
takıntı olduysa psikologa danışın ama bende ihtiyaç sahipleri dışında eşya para vs vermeyi dogru bulmuyorum çünkü bu zamanda insanlar çok menfaatçi yüz verdikçe iyi niyeti suistimal ediyorlar.
ölümlü dünya da napcan eşyayı desemde kardeşim dışında kimseye ödünç bişe vermem
versemde geri istemem özellikle kıyafet konusunda çok beğendiysen senin olsun derim
bu arada tek çocuk musunuz
ay bende evim için öyle düşünüyorum(( yani biyere gittiğimde falan.normal değil tabi bu durum.fazlaca anlam yüklüyoruz sanırım
evimizi değiştirmeyi düşünüyoruz ama benim kafada deli sorularSanki eşyaların canı varmış gibi hissederim onlarında beni sevdiğini düşünürüm bazen
Bende sizin tam tersinizim bir sey istendiyse mutlaka veririm bende yok diyince yok olacağı düşüncesindeyim fakat verdiklerimin yarısı geri gelmiyor orta yolu bulmak lazım aslında
evimizi değiştirmeyi düşünüyoruz ama benim kafada deli sorularbiraz farklı bi durum.ben çok garip bakmıyorum.mesela onlarca müze var eski eşyalar.neden bu güne saklanıyor sergileniyor .hepsi farklı anlam taşıyor çünkü
eşya konusu yok bende de .dediğim gibi benim ev bir başkaBen eşya biriktirmem.
Ömrü dolunca atarım.
İçimden geçmişse temelli hediye ederim.
Ama ödünç diyince sıkıntı.
Evladımı emanet etmiş gibi oluyorum.
Sizinkisi daha da derinden demek ki
Benimde sevdiğim birşey kaybolsa sabaha kadar yatamam ve onu düşünürüm
Takıntı değil aslında bu.
Para verip aldığım şeyin çok iyi kıymetini bilirim ve çokta özen gösteririm kullanırken.
Paylaşmaya gelince sizin kadar katı değilim ,en son eltim 1000 tl lik bebek arabamı ödünç isteyip getirdiğinde demirlerinin kabuklarını soyulmuş görene kadar
Artık tövbe ama....
AynenAayyy kan davası sebebi
Neyi ödünç istiyorlar mesela? Benden kimse ödünç birşeyimi istemedi ama kıyafet falansa bende vermek istemem. Bana ait olan şeyi benden başkasının kullanmasından hiç hazzetmem. Ne kimseden ödünç birşey istedim ne de borç istedim bu yaşıma kadar. Allah da istemek zorunda bırakmasın. Ben size bu açıdan hak veriyorum ama eşyanın pul kadar değeri yoktur bende. Kaybolursa falan asla arkasından üzülmem
Canta giysi tencere tabak tamir aletleri mikser evet aynen araba ama makyaj malzemesi asla vermem bende oldugunu soylerim fakat kisiye özel bi sey başkasınınkinide kullanmam bir kere o hatayı yaptım genç kızken rujumu verdim bi hafta sonra bütün dudaklarım uçuk olmuştuÇanta, ayakkabı, makyaj malzemesi, arabamı isteyen bile oldu. Ben kimseden tek çöp istemem ama benden nedense hemen hemen her arkadaşım bişeyler istedi.
Canta giysi tencere tabak tamir aletleri mikser evet aynen araba ama makyaj malzemesi asla vermem bende oldugunu soylerim fakat kisiye özel bi sey başkasınınkinide kullanmam bir kere o hatayı yaptım genç kızken rujumu verdim bi hafta sonra bütün dudaklarım uçuk olmuştu