Paxera birden bırakılınca baş dönmesi ve aşırı halsizlik

sosyalmedyaece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
4
0
39
Merhaba 7 yıldır paxera kullaniyorum ancak son iki haftadır ihmal ettim atmadım şimdi 4 gündür ise aşırı baş dönmesi, göz dönmesi ve uyku hali halsizlik var ne yapmalıyım bunu daha önce yaşayan oldu mu? Napicamm yardım edin

Kaç mg dı paxera da uzun yıllar kullanan biri için şak diye bırakması doğru değil doz azaltarak bırakılmalı baş dönmesi normal yaşadım biliyorum

Kaç mg dı paxera da uzun yıllar kullanan biri için şak diye bırakması doğru değil doz azaltarak bırakılmalı baş dönmesi normal yaşadım biliyorum
Merhaba 10 mg kullanıyordum ancak bende adet düzensizliği yaptığı için son 15 gündür bırakmıştım ama şimdi gözlerim bulanık başım dönüyor ve halsiz hissediyorum siz nasil atlattiniz bu donemi

Merhaba 10 mg kullanıyordum ancak bende adet düzensizliği yaptığı için son 15 gündür bırakmıştım ama şimdi gözlerim bulanık başım dönüyor ve halsiz hissediyorum
7 yıldır adet düzensizliği mi yaptı?
Bende zaten polikistik over sendromu var paxera da engelliyor biraz

ben paxera değil paxil kullanmıştım. onlar aynı diye biliyorum. ben bırakırken öyle şeyler yaşamamıştım. almayı unutuyordum, üç gün üstüste almadığımı farkedince artık bırakmıştım. etkisini hissetmemiştim. bıraktıktan iki üç gün sonra doktoruda arayıp sorunca tamam bıraklım burda demişti. içmeyeli bir haftayı bulmuştu. ama bazen demekki yan etki yapıyor neyseki ben yaşamadım. geçici olur diye düşünüyorum. yaşayanlar da yazmış 15 gün diye. bence sabredin içmeyin. en iyisini doktor bilir tabi doktorunuza sorsanız daha iyi olabilir.

X