Oha cok guzel olmuş bana neden çizgifilm karakteri gibi cizdi aceba..Kedimi tarif edip kölelik çizmesini istedim, sonuç:
Eki Görüntüle 3536959
Detay ver biraz göz rengi tüy rengi falan :)Oha cok guzel olmuş bana neden çizgifilm karakteri gibi cizdi aceba..
Tüyleri ne kadar güzel, longhairlere hastayım; ama tüyleri gözümü korkutuyor. Çok dökülmüyor mu? Bir de taratmıyorsa, çok zor olur.Benim ki beni o kadar çok seviyo ki ne yapacağını şaşırıp her gün dövüyoEki Görüntüle 3536958 Eki Görüntüle 3536957
Yok tüyleri çok az dökülüyo. Çok az taratiyo maalesef kıtiklari oluyo . Tıraş ettirmek istemiyorum . Bir kere yaptırdık veterinerin zoruyla depresyona girdi resmen çok kötüydüTüyleri ne kadar güzel, longhairlere hastayım; ama tüyleri gözümü korkutuyor. Çok dökülmüyor mu? Bir de taratmıyorsa, çok zor olur.
Animasyon gibi değil daha gerçekçi çiz diyorum oluyorOha cok guzel olmuş bana neden çizgifilm karakteri gibi cizdi aceba..
Hummm okey o zaman bir dahakine öyle yazayımAnimasyon gibi değil daha gerçekçi çiz diyorum oluyor
Allah'ım yarebbbiiiiim bu laptop sevdaları neden acabaBu da benim minnoş kızım, 3 buçuk yaşındamy mister senin kedine benziyor biraz. Benimki biraz daha açık gri tonda. Bu şekilde fotoğrafları görebiliyor musun ?
Ne zaman bilgisayarı elime alsam hep üstüne oturmak istiyor. Sanki boşver bilgisayarı benimle ilgilen der gibiAllah'ım yarebbbiiiiim bu laptop sevdaları neden acaba
Her gün suyunu tazeliyorum ama O gidiyor duşakabinden ya da balkondaki kovadan su içmek istiyor.Allah'ım yarebbbiiiiim bu laptop sevdaları neden acaba
Aynı ya benimle ilgilen kısmı şüpheli bende çünkü dokunmamdan pek hoşlanmaz . Eğer mama vereceksem muhatap olabilirimNe zaman bilgisayarı elime alsam hep üstüne oturmak istiyor. Sanki boşver bilgisayarı benimle ilgilen der gibi
Aman yarabbim
Evet ya o yüzden hasta oldu 2 hafta önceHer gün suyunu tazeliyorum ama O gidiyor duşakabinden ya da balkondaki kovadan su içmek istiyor.
Benim kızım geliyor boynuma omzuma kadar yükselip sarılıyor, yüzünü yanağıma sürtüyor, bazen de masaj yapıyor bana. Her sabah suratıma oturarak beni uyandırırAynı ya benimle ilgilen kısmı şüpheli bende çünkü dokunmamdan pek hoşlanmaz . Eğer mama vereceksem muhatap olabilirim
Çok geçmiş olsun şifalar dilerim minnoşaEvet ya o yüzden hasta oldu 2 hafta önceishal oldu kaç gün perişan olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?