🐾Köleler Kulübü🐾 🐈‍⬛🐈🐕🦜🐦(KK)

Benim kızım geliyor bana sarılıyor boynuma omzuma kadar yükselip sarılıyor, yüzünü yanağıma sürtüyor, bazen de masaj yapıyor bana. Her sabah suratıma oturarak beni uyandırır
Ouuy benim kız cadı yaaa. Bağırarak uyandırıyor beni mama ver diye mamasını alır oyununu oynar gider uyur

Benim kızın babası tekirmiş theblackswan annesini sokakta hamileyken bulmuşlar melez kızım
Tipi British Longhair, kanında tekirlik varsa huyuna suyuna değmiştir kesin; her şekilde maşallahı var çok güzel bir kedi

Benim sıpa da ne temas sever ne taranmayı sever, kısa tüylü de kıtıkla düğümle uğraştırmıyor.

Benim sarı dötlü oğlum da öpmeyi çok sever, baya insan gibi yapışır
Bakınız dünyada cenneti yaşamak, şişko, tüylü ve insana yapışan kedi… Doğalgaz faturasını bile düşürür. Bizim gudubetler de parmak ucuyla dokununca odanın en uzak noktasına kaçıp kölesine iğrenerek bakıyor, akşama kadar kendini temizliyor

Benim çarliston'um bi denedir. İki koluyla boynuna sarılıp öper durur hafif bir sapıklık var

Benim çarliston'um bi denedir. İki koluyla boynuna sarılıp öper durur hafif bir sapıklık var
Nasip olur mu Çarliston gibi bir tane de bana? Bu arada tuhaf desenli mesela pala bıyıklı gibi duran kedilere hastayım, Kahtalı Mıçı’ya benzeyen temas delisi bir kedim olursa lokma döktüreceğim.

destinesiaa da kedi annesi , yarın senin için çok güzel geçer ve kolay bir doğum yaparsın inşallah, Allah bebeğinle seni birbirinize sağlıkla kavuştursun Bakalım kedin hayırlısıyla bebeği görünce ne tepki verecek merak ediyorum

Amiin Ceyocuğum. Bakalım iki evladım arasında barışı sağlayabilecek miyim Anası dötüsünü yesin pamuğunun her şeyden habersiz sessizce kıvrılmış yatıyo

Sana da selâm tombul piremses, bugün kaç ton yaş mamik yedin? Oh, sefân olsun.
Piremses mi? Çocikim kısırlaştırıldı diye burada bir laf çarpması görüyorum seni işkembesiyle döver dikkatli olmanı öneririm
Yaş mama yemiyoruz, fiziğimizi koruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…