• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🐾Köleler Kulübü🐾 🐈‍⬛🐈🐕🦜🐦(KK)

Benim piremsesde bu 🤤🤤🖤🖤
20250101_225128.jpg

Biz 6.5 kiloyu çekirdek gibin yeriz, oğlumun her yerleri yağ 😂😂
İki gram aldık diye patilerime bile kasap kangal sucuk muamelesi yapıp gramajla mama veren ve yediklerinden beni mahrum bırakan kölemi de yerseniz sevinirim, tşkler🌹
IMG_9064.jpeg

ARkadaşlar kedoşlarınızı eklenti olarak paylaşın bende göreyim nolur yaaa diğer türlü göremiyorum 😔🥴🥴

Bu salak şeyi de yazın 10 günlükken dışarıda yalnız bulduk, gözler pert, orta kulak iltihabı, kafa yamukluğu ne ararsan vardı tedavi ettik kısırlaştırdık. Yana yakıla yuva arıyoruz 😍

Eklentiler

• 1000104463.jpg
    1000104463.jpg
    153,9 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar benim kedim aşırı tüy döküyor, mamasından kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım, neler yapabilirim azaltmak için ? Hergün elimde tarakla dolaşıyorum artık. Kızgınlık dönemine de girdi 8 aylık tam. Okşamak için elimi bir atsam tutam tutam geliyor

Kedi Kölelerini bir araya toplayan bir kulüp bu kulüp 😌😌🐾
(Köpüşleri, kanatlı minnoşları da misafir ediyoruz🐶🐕🐦)💕
Kedi annelerini(kölelerini 😏) bekleriz.. 😇
Ay ben de az once chat gpt ye kedomuzu görselleştir dedim. Babasına terlikle göbeğini sevdirmeye bayılıyor öyle çiz dedim sonuc bu... Çok tatlı oldu yeaa

Eklentiler

• 1000111672.webp
    1000111672.webp
    524,5 KB · Görüntüleme: 10
Ben o görseli pinterestten aldım ama chat gpt ye kedi köleliğini bi çizdireyim 😁
Yani senin hayalindeki detayları çiziyor olması cok sevimli tavsiyem her aklınıza gelen detayı ekleyin 😄 ben ucretsiz versiyon kullanıyorum 3 hak varmıs sanırım yarın tekrar yapıcam 🩷

Back