Patileri de kocaman iri bir kedi maşallah, bizimki 6,5 kg oldu diye body shaminge uğruyor; bu arkadaşın sülalesi rahatTa kendisiotururken dötü ikiye katlanıyor
Biz 6.5 kiloyu çekirdek gibin yeriz, oğlumun her yerleri yağPatileri de kocaman iri bir kedi maşallah, bizimki 6,5 kg oldu diye body shaminge uğruyor; bu arkadaşın sülalesi rahat
ayni bizim ki gibi desene bizde 8 kiloyuzBiz 6.5 kiloyu çekirdek gibin yeriz, oğlumun her yerleri yağ
Yerim onuayni bizim ki gibi desene bizde 8 kiloyuz
İki gram aldık diye patilerime bile kasap kangal sucuk muamelesi yapıp gramajla mama veren ve yediklerinden beni mahrum bırakan kölemi de yerseniz sevinirim, tşklerBiz 6.5 kiloyu çekirdek gibin yeriz, oğlumun her yerleri yağ
Ama renge baaaaakkİki gram aldık diye patilerime bile kasap kangal sucuk muamelesi yapıp gramajla mama veren ve yediklerinden beni mahrum bırakan kölemi de yerseniz sevinirim, tşkler
Eki Görüntüle 3536934
Tipini yediğim yaaaaa hele hele bakışa bak
Umarım güzel bir yuva bulunurBu salak şeyi de yazın 10 günlükken dışarıda yalnız bulduk, gözler pert, orta kulak iltihabı, kafa yamukluğu ne ararsan vardı tedavi ettik kısırlaştırdık. Yana yakıla yuva arıyoruz
Ay ben de az once chat gpt ye kedomuzu görselleştir dedim. Babasına terlikle göbeğini sevdirmeye bayılıyor öyle çiz dedim sonuc bu... Çok tatlı oldu yeaaKedi Kölelerini bir araya toplayan bir kulüp bu kulüp
(Köpüşleri, kanatlı minnoşları da misafir ediyoruz)
Kedi annelerini(kölelerini) bekleriz..
Ben o görseli pinterestten aldım ama chat gpt ye kedi köleliğini bi çizdireyimAy ben de az once chat gpt ye kedomuzu görselleştir dedim. Babasına terlikle göbeğini sevdirmeye bayılıyor öyle çiz dedim sonuc bu... Çok tatlı oldu yeaa
Yani senin hayalindeki detayları çiziyor olması cok sevimli tavsiyem her aklınıza gelen detayı ekleyinBen o görseli pinterestten aldım ama chat gpt ye kedi köleliğini bi çizdireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?