🐾Köleler Kulübü🐾 🐈‍⬛🐈🐕🦜🐦(KK)

Biz 6.5 kiloyu çekirdek gibin yeriz, oğlumun her yerleri yağ
İki gram aldık diye patilerime bile kasap kangal sucuk muamelesi yapıp gramajla mama veren ve yediklerinden beni mahrum bırakan kölemi de yerseniz sevinirim, tşkler

ARkadaşlar kedoşlarınızı eklenti olarak paylaşın bende göreyim nolur yaaa diğer türlü göremiyorum

Bu salak şeyi de yazın 10 günlükken dışarıda yalnız bulduk, gözler pert, orta kulak iltihabı, kafa yamukluğu ne ararsan vardı tedavi ettik kısırlaştırdık. Yana yakıla yuva arıyoruz

Eklentiler

• 1000104463.jpg
    153,9 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar benim kedim aşırı tüy döküyor, mamasından kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım, neler yapabilirim azaltmak için ? Hergün elimde tarakla dolaşıyorum artık. Kızgınlık dönemine de girdi 8 aylık tam. Okşamak için elimi bir atsam tutam tutam geliyor

Kedi Kölelerini bir araya toplayan bir kulüp bu kulüp
(Köpüşleri, kanatlı minnoşları da misafir ediyoruz)
Kedi annelerini(kölelerini ) bekleriz..
Ay ben de az once chat gpt ye kedomuzu görselleştir dedim. Babasına terlikle göbeğini sevdirmeye bayılıyor öyle çiz dedim sonuc bu... Çok tatlı oldu yeaa

Eklentiler

• 1000111672.webp
    524,5 KB · Görüntüleme: 11
Ben o görseli pinterestten aldım ama chat gpt ye kedi köleliğini bi çizdireyim
Yani senin hayalindeki detayları çiziyor olması cok sevimli tavsiyem her aklınıza gelen detayı ekleyin ben ucretsiz versiyon kullanıyorum 3 hak varmıs sanırım yarın tekrar yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…