• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🐾Köleler Kulübü🐾 🐈‍⬛🐈🐕🦜🐦(KK)

Küçücük bir aralık bırakıyorum ordan bile kuşlara hallenip duruyor, açık olsa "hayat kısa kediler uçuyor"moduna girecek 😃
Günün çoğunu burada takımları havalandırarak geçiriyo çocuğum

20250114_095605.jpg

behçet behçetiye olsun diyosunuz peki 😄kısırlaştırdıktan sonra ki süreç nasıl oluyor acaba erkek kedilerde
Erkek kedilerde çok kolay dikiş bile olmuyor neredeyse, ilk gün anestezi etkisiyle hafif m.l gibi olur 😂 ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi devam eder

Küçücük bir aralık bırakıyorum ordan bile kuşlara hallenip duruyor, açık olsa "hayat kısa kediler uçuyor"moduna girecek 😃
Günün çoğunu burada takımları havalandırarak geçiriyo çocuğum

Eki Görüntüle 3537433
Seninki de mi papağanların yakasından düşmüyor, benimki hayvanları o kadar bunalttı ki, papağanları anneme götürdüm ilk başta, orada bile gitti odayı buldu kenara böyle tünedi; kafesin içine girmeye çalışırken bile yakaladım.
D976456F-7C66-4535-BD3D-0BDA940EF8D2.jpeg

hayır değil neyin peşine gittiğini biliyorum da gidecek en son o topikler az kaldı 😄
Kısır değilse kaçar tabii, gecenin üçünde çiftleşmek için ağlar, agresif olur, kolunuzu bacağınızı fittikler, ilk fırsatta da kaçar; yakalasanız yine fırsatını bulduğunda kaçar. Hatta oraya buraya işemeye başlar, alışkanlık olursa kısırlaştırdıktan sonra da devam eder. En kısa sürede aldırın topitoplarını, ona da eziyet olmasın.

Son düzenleme:
Seninki de mi papağanların yakasından düşmüyor, benimki hayvanları o kadar bunalttı ki, papağanları anneme götürdüm ilk başta, orada bile gitti odayı buldu kenara böyle tünedi; kafesin içine girmeye çalışırken bile yakaladım.
Eki Görüntüle 3537455
Benimkiler ilk zaman sürekli kovalamaca oynuyorlardı, şimdi birbirine alıştılar hiç rahatsız etmiyorlar birbirlerini. Tokat atmaya çalışırken gagalandığı için artık uslu durmayı öğrendi sanırım :) Bi de iri cüsseli bir papağan onun da etkisi vardır, küçük olsa bence rahat bırakmazdı

Benimkiler ilk zaman sürekli kovalamaca oynuyorlardı, şimdi birbirine alıştılar hiç rahatsız etmiyorlar birbirlerini. Tokat atmaya çalışırken gagalandığı için artık uslu durmayı öğrendi sanırım :) Bi de iri cüsseli bir papağan onun da etkisi vardır, küçük olsa bence rahat bırakmazdı
Şöyle atışmalar yaşanıyor mu, merak ettim :rolleyes:
Benimkiler sultan papağanı, daha narinler, o yüzden hâlâ temkinliyim.

Kısır değilse kaçar tabii, gecenin üçünde çiftleşmek için ağlar, agresif olur, kolunuzu bacağınızı fittikler, ilk fırsatta da kaçar; yakalasanız yine fırsatını bulduğunda kaçar. Hatta oraya buraya işemeye başlar, alışkanlık olursa kısırlaştırdıktan sonra da devam eder. En kısa sürede aldırın topitoplarını, ona da eziyet olmasın.
bir kedim daha vardı tekir cinsi 4 yaşında şuan o da yaşına gelince evi terk etti dışar kedisi oldu öyle kaldı o aksine eve hiç girmek istemedi sonrasında ama eve çiş falan yapmadı hiç ama o dediğiniz şey çoluk çocuk demeden herkesi taciz etti..bu da son zamanlar da bir kaç kez eve yapmaya başlamıştı sabit aynı yere yapıyodu..bizimle işi yok..çiş mevzusundan sonra bayağı soğudum ondan ama bebeğim hayvanla büyüsün istedim katlandım çeşitli kimyasallarla temizledikten sonra bıraktı zaten.. arkadaşım bakamıyosan ver diyor ona da yanaşmıyorum.. bi bakayım dedim fiyatına da maşallah fiyatlar uçmuş eşim o parayı hayatta vermez..kapı açma huyu var o olmasa kaçamayacak evden

Benim kedim 8 aylık ben de kısırlaştıracağım. Operasyon sonrası kolay atlatıyorlar mı ?
Çok basit bir süreç, biz bölge tıraşlanmamış ve testisler küçülmemiş olsa ameliyat oldu bile demezdik.

Akşam önünden mamasını suyunu aldık. Sabah gittik, tetkikler yapıldı; durumu bağışıklığı çok iyi, operasyona alacağız dediler. 11 gibi bıraktım, akşam 4 gibi aradılar, biraz daha gözetimimizde kalsın, anestezi etkisi geçsin dediler. Merak etmeyin kusması, farklı reaksiyonları yok dediler. Akşam dokuz gibi almaya gittim. Özel bir kum verdiler, bir hafta on gün bu kumu kullanacak dediler, dikiş vs yoktu; bir de dört gün antibiyotik verildi. Eve geldik, çantadan kendi çıktı, ne yalpaladı ne kustu ne işedi, anestezi almamış gibiydi. Hatta yüksek yerlere zıplıyordu. Birkaç saat sonra yaş mama verdim, ertesi gün normal düzene döndük, kuru mamasını yedi, suyunu içti. Birkaç gün bir süre sürekli kendisini temizledi durdu, garipsedi; ama o da geçti.

Ay kızlar hiç unutmam hamileyken evde yavru kedi aşerdim resmen ah dedim anne keşke yavru kedi olsa şöyle sevsem neyse akşam çıktık dışarı bir baktık parkta yavru kediler 🥹 bir sevdim bir sevdim

Back