Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kediniz kısır mı?kedisi evden kaçıp sürekli onu kovalayan benimle aynı kaderi paylaşanlar var mı merak ediyorum
hayır değil neyin peşine gittiğini biliyorum da gidecek en son o topikler az kaldıKediniz kısır mı?
Kısırlaştırın, o zaman kaçmayacakhayır değil neyin peşine gittiğini biliyorum da gidecek en son o topikler az kaldı
behçet behçetiye olsun diyosunuz peki kısırlaştırdıktan sonra ki süreç nasıl oluyor acaba erkek kedilerdeKısırlaştırın, o zaman kaçmayacak
Erkek kedilerde çok kolay dikiş bile olmuyor neredeyse, ilk gün anestezi etkisiyle hafif m.l gibi olur ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi devam ederbehçet behçetiye olsun diyosunuz peki kısırlaştırdıktan sonra ki süreç nasıl oluyor acaba erkek kedilerde
Seninki de mi papağanların yakasından düşmüyor, benimki hayvanları o kadar bunalttı ki, papağanları anneme götürdüm ilk başta, orada bile gitti odayı buldu kenara böyle tünedi; kafesin içine girmeye çalışırken bile yakaladım.Küçücük bir aralık bırakıyorum ordan bile kuşlara hallenip duruyor, açık olsa "hayat kısa kediler uçuyor"moduna girecek
Günün çoğunu burada takımları havalandırarak geçiriyo çocuğum
Eki Görüntüle 3537433
Kısır değilse kaçar tabii, gecenin üçünde çiftleşmek için ağlar, agresif olur, kolunuzu bacağınızı fittikler, ilk fırsatta da kaçar; yakalasanız yine fırsatını bulduğunda kaçar. Hatta oraya buraya işemeye başlar, alışkanlık olursa kısırlaştırdıktan sonra da devam eder. En kısa sürede aldırın topitoplarını, ona da eziyet olmasın.hayır değil neyin peşine gittiğini biliyorum da gidecek en son o topikler az kaldı
Benimkiler ilk zaman sürekli kovalamaca oynuyorlardı, şimdi birbirine alıştılar hiç rahatsız etmiyorlar birbirlerini. Tokat atmaya çalışırken gagalandığı için artık uslu durmayı öğrendi sanırım :) Bi de iri cüsseli bir papağan onun da etkisi vardır, küçük olsa bence rahat bırakmazdıSeninki de mi papağanların yakasından düşmüyor, benimki hayvanları o kadar bunalttı ki, papağanları anneme götürdüm ilk başta, orada bile gitti odayı buldu kenara böyle tünedi; kafesin içine girmeye çalışırken bile yakaladım.
Eki Görüntüle 3537455
hayvanlar da bile erkek kedilerin hayatı kolay.teşekkür ederim yorumunuz içinErkek kedilerde çok kolay dikiş bile olmuyor neredeyse, ilk gün anestezi etkisiyle hafif m.l gibi olur ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi devam eder
Şöyle atışmalar yaşanıyor mu, merak ettimBenimkiler ilk zaman sürekli kovalamaca oynuyorlardı, şimdi birbirine alıştılar hiç rahatsız etmiyorlar birbirlerini. Tokat atmaya çalışırken gagalandığı için artık uslu durmayı öğrendi sanırım :) Bi de iri cüsseli bir papağan onun da etkisi vardır, küçük olsa bence rahat bırakmazdı
Şöyle atışmalar yaşanıyor mu, merak ettim
Benimkiler sultan papağanı, daha narinler, o yüzden hâlâ temkinliyim.
Dişi mi, erkek mi?Benim kedim 8 aylık ben de kısırlaştıracağım. Operasyon sonrası kolay atlatıyorlar mı ?
bir kedim daha vardı tekir cinsi 4 yaşında şuan o da yaşına gelince evi terk etti dışar kedisi oldu öyle kaldı o aksine eve hiç girmek istemedi sonrasında ama eve çiş falan yapmadı hiç ama o dediğiniz şey çoluk çocuk demeden herkesi taciz etti..bu da son zamanlar da bir kaç kez eve yapmaya başlamıştı sabit aynı yere yapıyodu..bizimle işi yok..çiş mevzusundan sonra bayağı soğudum ondan ama bebeğim hayvanla büyüsün istedim katlandım çeşitli kimyasallarla temizledikten sonra bıraktı zaten.. arkadaşım bakamıyosan ver diyor ona da yanaşmıyorum.. bi bakayım dedim fiyatına da maşallah fiyatlar uçmuş eşim o parayı hayatta vermez..kapı açma huyu var o olmasa kaçamayacak evdenKısır değilse kaçar tabii, gecenin üçünde çiftleşmek için ağlar, agresif olur, kolunuzu bacağınızı fittikler, ilk fırsatta da kaçar; yakalasanız yine fırsatını bulduğunda kaçar. Hatta oraya buraya işemeye başlar, alışkanlık olursa kısırlaştırdıktan sonra da devam eder. En kısa sürede aldırın topitoplarını, ona da eziyet olmasın.
Çok basit bir süreç, biz bölge tıraşlanmamış ve testisler küçülmemiş olsa ameliyat oldu bile demezdik.Benim kedim 8 aylık ben de kısırlaştıracağım. Operasyon sonrası kolay atlatıyorlar mı ?
ErkekDişi mi, erkek mi?
Erkeğinki çok basit, dikiş yok, hatta boyunluk bile çoğu zaman takmıyorlar. Bir de ekleyeyim Crystalin spreyle birkaç gün spreyledim.