• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🐾Köleler Kulübü🐾 🐈‍⬛🐈🐕🦜🐦(KK)

bir kedim daha vardı tekir cinsi 4 yaşında şuan o da yaşına gelince evi terk etti dışar kedisi oldu öyle kaldı o aksine eve hiç girmek istemedi sonrasında ama eve çiş falan yapmadı hiç ama o dediğiniz şey çoluk çocuk demeden herkesi taciz etti..bu da son zamanlar da bir kaç kez eve yapmaya başlamıştı sabit aynı yere yapıyodu..bizimle işi yok..çiş mevzusundan sonra bayağı soğudum ondan ama bebeğim hayvanla büyüsün istedim katlandım çeşitli kimyasallarla temizledikten sonra bıraktı zaten.. arkadaşım bakamıyosan ver diyor ona da yanaşmıyorum.. bi bakayım dedim fiyatına da maşallah fiyatlar uçmuş eşim o parayı hayatta vermez..kapı açma huyu var o olmasa kaçamayacak evden
Siz bilirsiniz; ama ya dişi bulacaksınız ya kısırlaştıracaksınız. Aksi hayvana eziyet. Tekirler sokak hayatına daha adapte, o zaten sokağa çıktığı için sokakta püskürtme yapıyordur.

Kediler bir yere işedikten sonra, orayı enzimatiklerle temizlemezsek yine kokuyu alıp aynı yeri işaretliyor maalesef. Kokusu da leş gibidir. Bu yüzden mümkün mertebe erken kısırlaştırmak gerek. Sokak bir sürü tehlikelerle dolu, belediyeyle de bir görüşün, ücretsiz kısırlaştırma ya da daha uyguna yapma şansları var mı bir öğrenin derim.

Kedi Kölelerini bir araya toplayan bir kulüp bu kulüp 😌😌🐾
(Köpüşleri, kanatlı minnoşları da misafir ediyoruz🐶🐕🐦)💕
Kedi annelerini(kölelerini 😏) bekleriz.. 😇

Eki Görüntüle 3536917
Eskiden kedim vardı benimde sahiplendigim şuan sokakta kı bahçemizde ki yavrulara kölelik yapıyorum🥲öyle de gire biliyormuyuz😁

Back