Bende emekli babam üzerinden olmuştum eğer değişiklik olmadıysa senin için de geçerli olur canım :)Merhaba yeniden, adem beye muayene için önceden randevu gerekiyor mu? Yoksa gidip orada sira mi aliyoruz. Bir de muayene ücretli mi? Haftaya görüşmeye gidicem çok heyecanliyim :)
Biricik olmuşsun ameliyatı çook geçmiş olsun nasılsın kaçıncı gündesinHeyecan yapma adem bey çok iyi sakin bir doktor işinin ehli bir çok arkadaşımz gayet memnun canım istediklerini adem bey'e soyle o en iyi şekilde seni memnun eder
cansınn yaa. hep dualarımdasın. daha sanaldan gectim reelden tarafımca o kadar cok kişiye bahsettimki akın akın gidiyolar Adem beye sayende cok mutlular. bizde mutluyuz. İşin gücün rast gitsin emi ömrünceCanım benim ben çok zorlandim Dr araştırırken , adem beyi nette tanıyan kimse bulamadım günlerce deli gibi yazıyodum kulübe birini bulabilmek için . İstedimki olmayı düşünenler varsa yardımcı olabileyim görüyorum ki bi sürü kişinin minik minik burunları oldu bende mutlu oluyorum hem hepinizden surekli hayır duası alıyorum gerçekten teşekkür ederim :) bu arada burnuna baktım seninki de benimki gibi baya kötüymüş şu anki hali harika ifaden yumuşamış hele de yan profilden
Aynen kuzum cok tesekkur ederim :*Canım benim ben çok zorlandim Dr araştırırken , adem beyi nette tanıyan kimse bulamadım günlerce deli gibi yazıyodum kulübe birini bulabilmek için . İstedimki olmayı düşünenler varsa yardımcı olabileyim görüyorum ki bi sürü kişinin minik minik burunları oldu bende mutlu oluyorum hem hepinizden surekli hayır duası alıyorum gerçekten teşekkür ederim :) bu arada burnuna baktım seninki de benimki gibi baya kötüymüş şu anki hali harika ifaden yumuşamış hele de yan profilden
biricik nasıl oldunHeyecan yapma adem bey çok iyi sakin bir doktor işinin ehli bir çok arkadaşımz gayet memnun canım istediklerini adem bey'e soyle o en iyi şekilde seni memnun eder
17 aralık kuzu keşke kasıma alsaydım doktor vercekti de ben almadmDaha iyiyim canım Çok şükür salı alçılar çıkacak heyecanla bekliyorum senin tam tarih ne zamandi
sanırım taksit olmaz canım doktora değil hastaneye ödeniyor ücret.kızlar adem bey taksit yapıyo mu
tmm kuzu saolasınsanırım taksit olmaz canım doktora değil hastaneye ödeniyor ücret.
heycanını yirimm :) öncelikle herşeyi Adem Hocaya bırak hiçbişeye karışma :)) o en iyisini biliyor cidden estetik anlayışı zevki inanılmaz. Yaptığı her işlem ücrete dahil . Benim hiç ağrım sızım olmadı sadece şilikler 2 gün rahatsız etti o kadar. Tampon çıkarken hiç acı olmuyor hatta tamponun çıkacagı günü iple çekmiştim ben. Tamponu çıkarmadan önce burnun içine bi müdahalede bulunuyor o ara çok çok hafif bi sızı oluyor o kadar. Gün alma kısmınıda bilemiyorum yoğunluğuna göre değişir heralde. Ben 2 ay öncesi gidip istediğim tarihe aldığım için bilemiyorum :)Merhaba hepinize çok tesekkur ederim iyi ki varsiniz. Yarın görüşmeye gidiyorum adem beyle :) dudağa ve çeneye de kendi yagimizla dolgu yaptığını okumuştum. Acaba ücrete dahilmi, sizce rica edeyim mi kendisinden yoksa ona mi birakayim? Bir de nasıl bi burun istediğinizi söyleyiniz mi? Bir de ağrı acı durumu nasıl kızlar tamponlar falan cikarken? Çok soru sordum heyecandan :) kaç gün sonrasına tarih verir sizce
ameliyat günü bizede söyle berarber sayalım günleri en yakın benim var mesela 17 aralıktaMerhaba hepinize çok tesekkur ederim iyi ki varsiniz. Yarın görüşmeye gidiyorum adem beyle :) dudağa ve çeneye de kendi yagimizla dolgu yaptığını okumuştum. Acaba ücrete dahilmi, sizce rica edeyim mi kendisinden yoksa ona mi birakayim? Bir de nasıl bi burun istediğinizi söyleyiniz mi? Bir de ağrı acı durumu nasıl kızlar tamponlar falan cikarken? Çok soru sordum heyecandan :) kaç gün sonrasına tarih verir sizce
canım bende yarın gidiyorum sabah dan belki görürüz birbiriniziMerhaba hepinize çok tesekkur ederim iyi ki varsiniz. Yarın görüşmeye gidiyorum adem beyle :) dudağa ve çeneye de kendi yagimizla dolgu yaptığını okumuştum. Acaba ücrete dahilmi, sizce rica edeyim mi kendisinden yoksa ona mi birakayim? Bir de nasıl bi burun istediğinizi söyleyiniz mi? Bir de ağrı acı durumu nasıl kızlar tamponlar falan cikarken? Çok soru sordum heyecandan :) kaç gün sonrasına tarih verir sizce
tek görebildiğim dudakların. doldurdumu adem bey?Kızlar hala şişlik ler var bugün tam bir hafta oldu ameliyat olalı
kalkıklığı iyi gibi kuzu biraz kaldırdı mı ucunuYok kuzum sadece burun