Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

Merhaba yeniden, adem beye muayene için önceden randevu gerekiyor mu? Yoksa gidip orada sira mi aliyoruz. Bir de muayene ücretli mi? Haftaya görüşmeye gidicem çok heyecanliyim :)
Bende emekli babam üzerinden olmuştum eğer değişiklik olmadıysa senin için de geçerli olur canım :)

cansınn yaa. hep dualarımdasın. daha sanaldan gectim reelden tarafımca o kadar cok kişiye bahsettimki akın akın gidiyolar Adem beye sayende cok mutlular. bizde mutluyuz. İşin gücün rast gitsin emi ömrünce

Aynen kuzum cok tesekkur ederim :*

Merhaba hepinize çok tesekkur ederim iyi ki varsiniz. Yarın görüşmeye gidiyorum adem beyle :) dudağa ve çeneye de kendi yagimizla dolgu yaptığını okumuştum. Acaba ücrete dahilmi, sizce rica edeyim mi kendisinden yoksa ona mi birakayim? Bir de nasıl bi burun istediğinizi söyleyiniz mi? Bir de ağrı acı durumu nasıl kızlar tamponlar falan cikarken? Çok soru sordum heyecandan :) kaç gün sonrasına tarih verir sizce

heycanını yirimm :) öncelikle herşeyi Adem Hocaya bırak hiçbişeye karışma :)) o en iyisini biliyor cidden estetik anlayışı zevki inanılmaz. Yaptığı her işlem ücrete dahil . Benim hiç ağrım sızım olmadı sadece şilikler 2 gün rahatsız etti o kadar. Tampon çıkarken hiç acı olmuyor hatta tamponun çıkacagı günü iple çekmiştim ben. Tamponu çıkarmadan önce burnun içine bi müdahalede bulunuyor o ara çok çok hafif bi sızı oluyor o kadar. Gün alma kısmınıda bilemiyorum yoğunluğuna göre değişir heralde. Ben 2 ay öncesi gidip istediğim tarihe aldığım için bilemiyorum :)

ameliyat günü bizede söyle berarber sayalım günleri en yakın benim var mesela 17 aralıkta

canım bende yarın gidiyorum sabah dan belki görürüz birbirinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…