Amin canım teşekkürlerlaw_yer Kuzum rabbim yar ve yardimcin olsun
Ben zaten diyet yapıyordumeminim ki uyuyamazsın canım ben de uyuyamamıştım :) en az 3 gün de uyuyamayacaksın ama 4. gün epey rahatlıyorsun sakın strese girme ailene söyle sütleri hazır etsinler çünkü bir şey yiyip içmeye başladığında süt çok iyi oluyor hem güç veriyor hem tok tutuyor . yanında kalın şeyler götür ben çok üşümüştüm allahtan teyzemin evi yakında ek battaniye falan getirdi.sizde pike falan alın yanınıza. özel odada rahat ettiyor özel oda varsa tercihin o yönde olsun derim . terliği falan unutma sakın . ıslak mendil al. aklıma bunlar geldi şimdilik
ooo diyet yapıyorsan iyi 3 kilo verdim karnım falan dümdüz oldu :)) sana dolgu yapacak mı hoca?Ben zaten diyet yapıyordumkalın pijama aldım yanıma terlik ıslak mendil hepsi hazır. Özel oda için konuştum ama ancak yarın sabah ayarlama yapabilirlermiş önceden söz veremiyoruz dediler. Çok teşekkürler canım.
eminim ki uyuyamazsın canım ben de uyuyamamıştım :) en az 3 gün de uyuyamayacaksın ama 4. gün epey rahatlıyorsun sakın strese girme ailene söyle sütleri hazır etsinler çünkü bir şey yiyip içmeye başladığında süt çok iyi oluyor hem güç veriyor hem tok tutuyor . yanında kalın şeyler götür ben çok üşümüştüm allahtan teyzemin evi yakında ek battaniye falan getirdi.sizde pike falan alın yanınıza. özel odada rahat ettiyor özel oda varsa tercihin o yönde olsun derim . terliği falan unutma sakın . ıslak mendil al. aklıma bunlar geldi şimdilik
canım bugün çok iyiydim. ağrım yoktu hiç benim ya olmadı yani. morluklarım yeşile döndü şiş kısımlar indi beni rahatlacak kadar .kimikimi tatlım nasılsın ağrı sizi var mi morluklarin ne durum da
pazartesi oldum ben 4. gün bitti yani bugün :)Siz oldunizmu kacinci gununz
9 gün verdi istersen uzatırız dedi tamam dedimAnladım canım benim de salı tahlil var heyecan hat safhada bu arada rapor kaç gün verdi
evet evet hem alçı hem tampon varBenimde 7 bitti bugun sarilik kaldi birde yanaklarimda sislik kaldi hafif bu gun daha rahat yedim artik alcili dimi suan
Evet alın dolgusu yapılacak. Sana yapıldı mı?ooo diyet yapıyorsan iyi 3 kilo verdim karnım falan dümdüz oldu :)) sana dolgu yapacak mı hoca?
Senin doktorun farklı mıydı? Sanki Bursa'da ameliyat olmuşsun gibi kalmış aklımdaBenim ikinci gun almisti tamponu :s dunde alcim cikti bantlar var
alın ve cene yapıldı. ben hapşurdum da öksürdüm de yani içten gelen bişi tutamazsın ki araştırdım bişi olmaz yazıyordu rahatladım.Evet alın dolgusu yapılacak. Sana yapıldı mı?
Rahatladım şimdi ben dealın ve cene yapıldı. ben hapşurdum da öksürdüm de yani içten gelen bişi tutamazsın ki araştırdım bişi olmaz yazıyordu rahatladım.