ayy kuzumm gelmiş geçmiş olsun... iyce dinlenKizlar ciktim evdeyim fena sayilmam hapsurma istegi bi gitse super olck ayrintilari daha iyi hissedince yazcm optum hepinizi
evet insanın aklına kötü şeyler geliyo demin kibeleye mesajö attım bi sorunmu var topiğe uğramıyosun diye. inş iyilerdirkuzular iyi tarafından bakalım belki netleri yoktur. Umarım olumsuz seyler yasadıkları için değildir girememeleri. Ben burdayım hepte burda olucam inşallah. ay ay resim paylaşıcam. görmek isteyenleride izlemeye alıcam herkese acık deil resimlerim özel sebeplerden. sizlerinde sağlıkla atlattığınızı görücem inşallah canlarım.
tekrar geçmiş olsun cnmmKizlar ciktim evdeyim fena sayilmam hapsurma istegi bi gitse super olck ayrintilari daha iyi hissedince yazcm optum hepinizi
Dinlen canımm iyice uyu bol bol iki yastıkla sonra yazarsın tabiki de.Kizlar ciktim evdeyim fena sayilmam hapsurma istegi bi gitse super olck ayrintilari daha iyi hissedince yazcm optum hepinizi
Aynen canımm bigün bi nickle karsılaştım baska bi konuda yabancı gelmedi oysa yakınen tanıdığım bi abla gecen sene trafik kazasında karı koca vefat ettiler ve tabi forumda sadece artık girmediğini sanıyorlar. Böle seyler olmasın nolur. Sağlıkları yerinde olsun başlarında kötü seyler olmasın keyiflerinden girmio olsunlar hiç önemli deil. Kibelehatunum dersleriyle mesguldur öyle umuyorum.evet insanın aklına kötü şeyler geliyo demin kibeleye mesajö attım bi sorunmu var topiğe uğramıyosun diye. inş iyilerdir
Kizlar ciktim evdeyim fena sayilmam hapsurma istegi bi gitse super olck ayrintilari daha iyi hissedince yazcm optum hepinizi
çok saol defne senin sayende güzellikler yaşıyoruz allah razı olsun. hep mutlu ol inş. bizi yanlız bırakmadığın içinde saol ilk günden beri yazıyosun saol. mesela kibele hatun falan kaybolup gitti morphinnecloud da öyle bırakıp gittiler topiği ama sen hep yanımızdaydın
Heyecan olmaz mı? Hem de doruk noktada. Bugün tahlillerim yapıldı Adem beyle de görüştük ameliyattan önce son kez. Muayene yaptı fotoğraflarımı çekti. Cuma'ya hazırız inşallah bir aksilik çıkmaz.law_yer in ameliyatı var cuma günün heycan var mı lawyer
fotoğraf at kuzu bize arada da ses ver.. meraklanıyoruz bak yoksafirsatim olmadigi icin fazla aktif degilim, arada okuyup cikiyorum sadece ama herhangi bi sorunuz olursa yardimci olmaya calisirim :)
hadi bakalım inş. foto çekiyo muymuş yaa bilmiyodum bende ona göre gideyim bari fön makyaj falanHeyecan olmaz mı? Hem de doruk noktada. Bugün tahlillerim yapıldı Adem beyle de görüştük ameliyattan önce son kez. Muayene yaptı fotoğraflarımı çekti. Cuma'ya hazırız inşallah bir aksilik çıkmaz.
canım buz koyarken direk koymuosun diymi altına pecete hatta sargı bezi cok ii olur yoksa direk buz koyarsan yakar zor olur. atlattın gitti inşallah kuzucum. şimdi asıl merak başlıycak acaba nasıl oldum diye beklemek daha sıkıcı gelecek ama oda gecip gidio tatlımm.kızlaarr ben toparlamaya başladım şişliklerim de inmeye başladı ama müthiş şişti dün buz yapıyorum hapşurasm geliyo alıyorum yüzüm yanıyo dün zor geçti anlayacagınız ağızdan nefes alıp vermeye de alıştım çok şükür :)) bu işin zorluğu 2.5 günmüş . amleiyattan çıktıktan ilk 4 saat resmen çaresizlikten agladım bogazıma gıcık sürekli öksürme istegi buzun o rahatsz ediciliği falan derken 4 saat zordubiricik_0320 canım ayağına saglık çok memun etti beni ziyaretin :) kızlar sizlerden de allah razı olsun çok güzel dualar etmişsiniz canımsınız seviyorum sizleri .
kuzummm gelmezmiyim hiç burada herkez birbirinin kardeşi gibi bende içten ve samimi buldum seni ziyaret etmek istedimm .. çok dikkatli ol minnak burunlu günlerin olsun :)kuzucummkızlaarr ben toparlamaya başladım şişliklerim de inmeye başladı ama müthiş şişti dün buz yapıyorum hapşurasm geliyo alıyorum yüzüm yanıyo dün zor geçti anlayacagınız ağızdan nefes alıp vermeye de alıştım çok şükür :)) bu işin zorluğu 2.5 günmüş . amleiyattan çıktıktan ilk 4 saat resmen çaresizlikten agladım bogazıma gıcık sürekli öksürme istegi buzun o rahatsz ediciliği falan derken 4 saat zordubiricik_0320 canım ayağına saglık çok memun etti beni ziyaretin :) kızlar sizlerden de allah razı olsun çok güzel dualar etmişsiniz canımsınız seviyorum sizleri .
canım buzu dediğin gibi yaptım ama yine de tiksindim buzdan cidden o kadar zor geldi ki :)) neyse geçti artık yapmyrm buz falan hasta etti çünkü. aynen büyük merak içindeyim nasıl oldu acaba diyecanım buz koyarken direk koymuosun diymi altına pecete hatta sargı bezi cok ii olur yoksa direk buz koyarsan yakar zor olur. atlattın gitti inşallah kuzucum. şimdi asıl merak başlıycak acaba nasıl oldum diye beklemek daha sıkıcı gelecek ama oda gecip gidio tatlımm.
canımsın . darısı başına kuzum isertersen refakatçi olurum sana engin tecrübelerimle :))kuzummm gelmezmiyim hiç burada herkez birbirinin kardeşi gibi bende içten ve samimi buldum seni ziyaret etmek istedimm .. çok dikkatli ol minnak burunlu günlerin olsun :)kuzucumm
fotoğraf at kuzu bize arada da ses ver.. meraklanıyoruz bak yoksa
beklicezdusundugunuz icin tesekkur ederim biraz sisliklerim insin fotograf koyarim yine :)
Rica ederim tatlım ne demek :)çok saol defne senin sayende güzellikler yaşıyoruz allah razı olsun. hep mutlu ol inş. bizi yanlız bırakmadığın içinde saol ilk günden beri yazıyosun saol. mesela kibele hatun falan kaybolup gitti morphinnecloud da öyle bırakıp gittiler topiği ama sen hep yanımızdaydın