Paü adem topkaraya burun ameliyatim var ,yardimci olun bana :)

Kusura bakmayin boyle araya atlamis gibi oldum ama insan bu zamanlarda hep tedrgun oluyor bu surecleri yasyan birileyle konusunca insan rahatliyor biraz :)
Niye kusura bakalım canım elbette aynı süreçten geçtiğimiz için yaşadıklarımızı paylaşacağız

İyi sayılırım. Tam bir kungfu panda Görünümündeyim gözlerimin etrafı mosmor ve şiş. Ameliyattan hemen sonra başladı bende morarma. Gece uyuyamadım hiç. Çünkü ağızdan nefes almak boğaz ağrısı yaptı çok rahatsız oldum. Bir de gece ağrı kesici vermedikleri için sabaha kadar üst damak üst dişetleri baş ve boğaz ağrısı çektim. Salı günü tamponları çıkaracağız dedi Adem bey. Bir de şu morluk geçse iyi olacağım. Bu arada ben yemek yiyebildim ama salata tarzı soğuk şeyler iyi geliyor yoğurt ve süt de iyi oldu. Sadece ağzımı çok açamadığım için ve damak ağrısı yüzünden yumuşak ve küçük boyutlu şeyler yiyebildim. Böyle işte etrafta pek dolaşmıyorum çünkü görüntüm rahatsız edici.kimsenin moralini bozmayayım diye odamda dinleniyorum

Hmm sali gunu kasilasrz belki benimkilerde sali cikacak. İyi bak senin az kalacak tamponlar

Hmm sali gunu kasilasrz belki benimkilerde sali cikacak. İyi bak senin az kalacak tamponlar
Cuma tatil olacağı için salı çıkaralım dedi. Alçı da sonraki pazartesiye kadar kalacak sanırım bu durumda. Ama şu tamponlar çıksın yeter ki çünkü çok rahatsızım salı sabahı erkenden orada olacağım alçılarımızdan tanırız muhtemelen birbirimizi

Kızlaaaar çıktım ben ameliyattan çok iyiyim ağrım sızım yok nefes alabiliyorum
cok gecmiş olsun kuzumm gec oldu ama biraz dugun telaşı vardı bakamadım fazla bu ara foruma. hadi sende atlattıınn şükürler olsunnn.

Tamponlar cok rahatsz edici haklisin yarini iple cekiyorum.

sureci herkes farkli atlatiyo ama bi sorun olmuyo canim ben mesela sadece agzimi cok acamiyodum tatli kasigi ve pipet kullandim bi sure, damagim acidigi icin ekmegin icini yedim mesela :) cok bi sıkıntısı yok yani :)
canım ben senin fotolarını niye göremiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…